fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Horsens IC vandt på buzzerbeater

Horsens IC hentede søndag en sejr på en utrolig scoring af amerikanske Andy Cleaves. HIC vandt mod Værløse Blue Hawks med 95-92.

Foto: MJ

Andy Cleaves var redningsmanden for Horsens IC, da de søndag eftermiddag fik besøg af Værløse Blue Hawks i Forum Horsens.

´De Gule´ fra Horsens fik sejren på 95-92 og de to point til ligaregnskabet, men cheftræner Lukas Varga er nok ikke tilfreds med, hvordan sejren kom i hus.

HIC vandt opgøret på en helt igennem vanvittig buzzer-beater af Andy Cleaves, og fansene, der gudskelov er tilbage i hallerne, gik amok. Angrebet, der førte til scoringen, forløb ellers ikke helt efter planen, men til Horsens ICs held gik det alligevel.

Cleaves sendte bolden afsted et godt stykke bag treeren, og bolden fløj afsted, mens buzzeren lød. Skuddet fik nettet til at blafre, og amerikaneren blev fluks omfavnet af sine holdkammerater.

Efter første halvleg lå det ellers ikke umiddelbart i kortene, at HIC skulle løbe med sejren. Hjemmeholdet lod Værløse sætte hele 55 point på tavlen i løbet af kampens første 20 minutter og var bagud med 55-47 i pausen.

Det så imidlertid bedre ud i anden halvleg, men der er plads til forbedringer for Horsens IC, hvis de for alvor vil stemple ind i topkampen i Basketligaen, der lige nu er præget af Bakken Bears og Svendborg Rabbits. På anden side skal der lyde ros til Blue Hawks, der gjorde det svært for sidste sæsons ene finalist i Basketligaen.

Horsens IC vandt opgøret med 95-92.

Kampens topscorer var mirakelmageren Andy Cleaves med 31 point. Topscorer for gæsterne var Asbjørn Nerlov med 24 point.

Skrevet af

Jeg er sidens redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 21 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe.

Annonce
Annonce

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Devon Thomas har skrevet under med finske Lahti Basketball.

Basketligaen

22-årige Leonardo Carlino har skrevet under på en kontrakt med Horsens IC.

Nyhedsoversigt

Basketballmediet Eurobasket.com har sat spotlight på Basketligaen og uddelt deres årlige sæsonpriser.

Basketligaen

Derrick Woods har skrevet under på en kontrakt med Venados de Mazatlan.

Basketligaen

Hør en hudløst ærlig Aladdin Barakeh fortælle sin historie i denne episode, hvor han kommer ind på den skade, der satte en stopper for...

Bakken Bears

Anders Sommer vandt torsdag aften sit første mesterskab som manden i spidsen for Bakken Bears. Hør fra mestertræneren her.

Bakken Bears

Årets Finals Most Valuable Player var en glad mand, da vi mødte ham, efter Bakken Bears sweepede Svendborg Rabbits med 4-0 i årets finaleserie...

Bakken Bears

Vi fangede Michel Diouf til et interview, efter Bakken Bears torsdag hentede klubbens 20. danske ligatitel, og den tårnhøje senegaleser kunne fortælle, at en...