fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Horsens IC tog anden kamp mod Randers

Horsens IC kom et skridt tættere på finalen, da Randers Cimbrias comeback blev forpurret i de sidste minutter.

Foto: Robert Dines Rasch

I anden kamp i semifinaleserien mellem Horsens IC og Randers Cimbria skulle Randers forsøge at bygge videre på deres gode afslutning og tætte nederlag i kamp et. I første kamp var Horsens kommet foran med 15 point i første halvleg, mens Randers brugte det meste af tredje og fjerde periode på at indhente forspringet. Det lykkedes ikke, og Horsens kom en kamp tættere på finalen.

Hvor holdene startede første kamp som fyr og flamme kom begge hold lidt langsomt i gang i kamp to, og bolden havde svært ved at finde vej i nettet. Efter fire minutter var stillingen helt lige ved 8-8. Så vågnede Horsens ellers og satte sig på kampen. Et 15-6 run bragte gæsterne foran 14-21. Det var en føring, som holdet udbyggede med en enkelt ved første periodes slutning. 21-29.

I anden periode delte de to hold scoringer. Selvom hjemmeholdet havde et godt tempo og pressede de gule til nogle svære skud, hentede kronjyderne aldrig rigtig ind på Horsens’ forspring. Randers spillede med høj intensitet i forsvaret, og det bragte nogle temperamenterne i kog, som kulminerede da lidt snak mellem Kyndahl Hill og Kevin Larsen resulterede i dobbelt tekniske fejl.

På trods af Randers’ intensitet og fysiske spil, var Horsens gode til at hente rebounds i den offensive ende. Særligt Reggie Agbeko var dominerende i den ende, hvor han samlede fire angrebsrebounds til sig.

 

Endnu en tæt slutning

Randers startede anden halvleg med et tydeligt fokus på at angribe kurven. Det resulterede imidlertid i nogle hurtige turnovers. Randers havde stadig store problemer med at hente rebounds i deres egen ende, hvilket gav Horsens flere ekstra chancer.

Hjemmeholdets intensitet veg dog ikke, og med et par treere fra Chris Nielsen og Marinus Mouboe, samt et monster block af Kyndahl Hill på Kevin Larsen, gav Randers momentum på vej ind i fjerde periode. Tredje periode blev vundet og stillingen efter 30 minutter var 59-64.

Momentummet blev ved Randers i starten af perioden, hvor det lykkedes kronjyderne at bringe sig foran, inden et par scoringer af Kevin Larsen og et par gode forsvarsaktioner fra Christian Benzon gav Horsens føringen tilbage.

Med 1:25 igen fik Charlie Burgess skåret HICs føring ned til én, 75-76. I det sidste minut var det Horsens, som holdte hovedet koldt, og kunne hive sejren hjem på straffe. Kyndahl Hill ramte kampens sidste skud, men hans treer kunne ikke forhindre en Horsens sejr på 79-80.

Charlie Burgess og Kevin Larsen blev mest scorende spillerede med 20 point hver. Devon Thomas, som scorede 30 point i første kamp, blev holdt på beskedne seks point i kamp to.

Horsens IC har muligheden for sikre sig en finalebillet allerede på torsdag, hvor kamp tre bliver spillet i Horsens.

Skrevet af

Andre artikler med dette emne

Bakken Bears

Efter en sikker sejr på 4-0 i finaleserien, kan Bakken Bears atter kalde sig danske mestre. De kunne løfte pokalen efter en sejr i...

Bakken Bears

Bakken Bears fik udbygget deres føring i finaleserien, da de på udebane i Næstved besejrede Team FOG med 81-94 i kamp to.

Basketligaen

Kamp et sluttede med en sejr til Bakken Bears, men Næstveds Oliver Klit kan se aftenens kamp sluttede med en sejr til Næstved, takket...

Basketligaen

Tidligere meldte BMS Herlev ud, at de ikke forlængede samarbejdet med deres mangeårige træner, Adrian Moss. Nu har klubben fundet en ny træner, som...

Basketligaen

Det 21-årige danske Bakken Bears-talent Gustav Knudsen har officielt tilmeldt sig NBA-draften 2024.

Bakken Bears

Bakken Bears har kvalificeret sig til dette års finale i Basketligaen efter en storsejr over Svendborg Rabbits mandag aften. I den anden semifinale er...

Basketligaen

Horsens IC meddeler på Facebook, at klubben har forlænget aftalen med Liam Churchill for endnu en sæson.

Basketligaen

BK Amager sejrede søndag i Aarhus, hvor Bears Academy led et 61-64-nederlag.