fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Horsens IC stjal sejren til sidst

Det blev lørdag eftermiddag til sejr for Horsens IC, der kom til Nørrebrohallen og besejrede BC Copenhagen med 88-91.

Foto: Robert Piil

Lige ved og næsten var, hvad det blev til for BC Copenhagen, der lørdag var tæt på at hente en sensationel sejr, da Horsens IC kom på besøg i Forum Horsens.

BMS Herlev, Værløse Blue Hawks, BK Amager og Bears Academy har i denne sæson alle besejret minimum én af sidste sæsons top fem-hold. Dette har imidlertid ikke gjort sig gældende for BC Copenhagen, der endnu har til gode at smage sejrens sødme mod et af holdene fra den øvre halvdel i Basketligaen.

Lørdag var Nørrebroholdet umanerligt tæt på at tildele Horsens IC deres tredje nederlag i denne sæson, men i sidste ende glippede det for Copenhagen, der må prøve at rejse sig og kigge fremad. Horsens IC sejrede med 88-91.

Det var sjette kamp i træk, hvor det ikke blev til point for københavnerne.

Copenhagen spillede en flot kamp

Lørdagens hjemmehold leverede ellers en god holdindsats og gjorde det svært for gæsterne, der i pausen var bagud med ti point, 45-55. Føringen skyldtes en stærk første periode af hjemmeholdet.

Horsens IC kom bedre ud til anden halvleg og fik hentet lidt ind på Copenhagen-føringen. Med ti minutter tilbage af kampen var værterne blot foran med to point.

HIC havde fået opbygget noget momentum, men Copenhagen svarede tilbage og fik i løbet af nogle minutter bragt sig foran med otte point. Med lige under tre minutter tilbage af opgøret var Copenhagen fortsat foran med otte point, og da så det ud til, at en sensationssejr for alvor var inden for rækkevide.

Desværre for de fremmødte fans på lægterne trådte de erfarne spillere hos Horsens IC i karakter i slutfasten. Først ramte Frederik Rungby et skud bag treeren, der satte gang i comebacket.

Den scoring blev fulgt af et par ramte straffekast af Chris Lykes. Derefter kom HIC-veteranen Vedran Borovcanin i fokus, da han med et enkelt minut tilbage bragte Horsens IC foran med ét point, 88-89. Det var kun anden gang i kampen, at Horsens havde føringen.

Gæsterne formåede at holde stand herefter og kunne derfor vinde kampen med 88-91.

Kampen topscorer var Chris Lykes med 29 point. Vedran Borovcanin scorede 16 point og sluttede med ni rebounds.

Topscorer for Copenhagen var Hannibal Salomon med 24 point. Durell Vinson dominerede atter og endte kampen med 15 point og 17 rebounds.

Skrevet af

Jeg er sidens redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 21 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Det var et brag af en kamp, der blev spillet i Svendborg mandag aften. Det blev gæsterne fra Næstved, der løb med sejren. Kampen...

Basketligaen

Geof Kotila, der har været en af de mest betydningsfulde personer i dansk basketball er gået bort.

Basketligaen

Randers Cimbria Getafe vandt mandag aften med 89-99 ude mod Horsens IC og viste stor styrke inden årets pokalfinale, der finder sted i weekenden.

Bakken Bears

Bakken Bears vandt stort over BMS Herlev, som de besejrede for anden gang i denne sæson. Denne gang vandt de med hele 34 point,...

Basketligaen

BK Amager sejrede for anden gang i slutspillet, da de sikrede sig en sejr efter 40 tætte minutter mod Holbæk-Stenhus.

Basketligaen

BC Copenhagen fortsatte den glimerende form og slog Bears Academy stort

Basketligaen

Der var masser af drama, da Randers Cimbria torsdag sejrede mod Svendborg Rabbits. Kaninerne havde muligheden for at stjæle sejren til sidst, men til...

Basketligaen

Onsdag aften tog Bears Academy imod Holbæk-Stenhus i Vejlby-Risskov Hallen, og forud for opgøret havde hverken af holdene været godt kørende. Academy havde tabt...