fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Horsens IC snupper tidligere Næstved-spiller

Miki Novovic, der gennem to sæsoner var på kontrakt hos Team FOG Næstved, skifter til Horsens IC.

Foto: MJ

Horsens IC har hentet den tidligere Team FOG Næstved-spiller Miki Novovic til klubben. Novovic er blevet tilføjet til listen over Horsens ICs spillerlicenser. Den 29-årige center fra Montenegro kommer til Horsens efter et ophold hos KK Lovcen Cetinje i hjemlandet.

Novovic fik fire kamp for KK Lovcen. Han snittede 7 point og 2,5 rebounds per kamp for KK Lovcen Cetinje, der lige nu befinder sig på andenpladsen i den bedste række i Montenegro.

Den 208 centimeter høje center spillede i Basketligaen i sæson 2019/20 og 2020/21 for Team FOG Næstved, men han skal nu spille for ´De Gule´ fra Horsens.

Udover Danmark og Montenegro har det nyeste skud på stammen hos HIC spillet i Spanien, Tyskland, Italien og Portugal.

Skrevet af

Jeg er sidens redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 20 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe.

Annonce
Annonce

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Mandag aften kunne Team FOG Næstved meddele på deres facebookside, at Frederik Hougaard Nielsen ikke længere er en del af Næstved-truppen.

Basketligaen

Horsens IC hentede søndag en sejr på en utrolig scoring af amerikanske Andy Cleaves. HIC vandt mod Værløse Blue Hawks med 95-92.

Bakken Bears

Bakken Bears fortsatte lørdag den ubesejrede stime i Basketligaen med en overbevisende sejr mod Team FOG Næstved.

Basketligaen

Der var lagt op til en yderst spændende kamp i Nørrebrohallen lørdag eftermiddag, da theView Copenhagen tog imod Bears Academy. Det stod hurtigt klart,...

Basketligaen

Med en pligtsejr over BMS Herlev, kan Randers Cimbria nu snuse til Team FOG Næstved, som lige nu ligger på tredjepladsen. Randers Cimbria vandt...

Basketligaen

Gage Davis, der i sidste sæson spillede for Horsens IC, har fundet sig en ny arbejdsgiver i Italien. Amerikaneren har skrevet under med Pistoia,...

Basketligaen

Værløse Blue Hawks revancherede sig, da de torsdag aften fik besøg af BMS Herlev. Hawks vandt med 103-87.

Bakken Bears

Er du i tvivl om, hvem der er semifinaleklar? Find ud af det lige her.