fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Horsens IC slog Værløse i rodet kamp

Horsens IC snuppede endnu en sejr i denne sæson. Denne gang besejrede de Værløse, som nu kan vende tilbage til sjælland uden point. Kampen sluttede 90-63.

Foto: MJ Horsens

Der var gjort klar til basketball i Forum Horsens denne søndag. Hjemmeholdet fra Horsens IC tog imod gæsterne fra Værløse.

Det blev en pligtsejr til Horsens IC på 90-63, men kampen kommer ikke til at gå i historiebogen for den kønneste kamp i historien.

Stærk HIC start

Der stod Horsens IC på det meste af kampens første periode. Hjemmeholdet havde styr på begge ender, og ingen problemer med at holde Værløse bag sig. HIC dækkede hårdt op mod et Værløse-hold, der forsøgte at spille hurtigt, men grundet HIC-defensiven, så lykkedes det ikke i første periode.

Perioden sluttede som man kunne forvente af kampens opgør. 22-13 til de gulklædte.

Hurtig bold

Værløse fortsatte med deres hurtige spil og i anden periode lykkedes det dem at få det eksekveret. De løb fra de lidt ældre HIC-spillere og bar frugt af sig. De kom mere til kurven, men noglegange manglede Værløse lige det sidste held ved kurven, for der blev brændt lidt for meget. Men på trods af de brændte forsøg, så kom de meget bedre med ind i kampen, og fik hentet lidt ind på HICs føring.

Energiniveauet var væsentlige højere i anden periode fra begge mandskaber, hvilket betød flere turnover og fejl. I slutningen af perioden havde HIC et lille run, som gav dem en ni-pointsføringen inden pausen. Perioden sluttede 42-33 til Horsens IC.

Rodebutik i Forum Horsens

I kampens to sidste perioder ligende Forum Horsens mest en rodebutik med alt det overskydende en hustand kunne skrabe sammen. Det blevet meget rodet for begge mandskaber. Værløse forsøgte at sende nogle desperate skud afsted, dog uden den store held. Det rodet spil gjorde det muligt for Horsens IC at stikke af fra det unge Værløse-mandskab. Det hurtige Værløse-spil straffede dem i de sidste to perioder. Luft var gået af den sort-blå stribede ballon. Kampen sluttede 90-63

Kampens topscorer blev Mikkel Hauge fra Værløse. Han lavede 18 point og 7 rebounds.

Til Horsens ICs næste kamp skal de end tur over Storebælt. De skal besøge BK Amager. Den kamp skal spilles den 28. januar. I Værløses næste kamp skal de også på udebanetur. De skal dog ikke ligeså langt. De gæster Herlev, hvor Marqus Marion og resten af Herlev-truppen venter. Den kamp bliver spillet den 3. februar.

Stilling Basketligaen

# Hold KS P
1 Bakken Bears 17 28
2 Team FOG Naestved 18 28
3 Randers 17 28
4 Horsens 18 28
5 Herlev Wolfpack 18 22
6 Svendborg 18 18
7 Bears Academy 19 14
8 Copenhagen 19 12
9 Vaerlose 18 10
10 Amager 18 8
11 Holbaek 18 2

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Chris Lykes gjorde det onde ved BK Amager og sendte sejren til Horsens

Basketligaen

Darius Bell, der indledte indeværende sæson hos BK Amager, skal prøve kræfter med georgisk basketball, hvor han skal spille for BC-Titebi.

Bakken Bears

Der var drama til det sidste, da Næstved tog imod Bakken Bears i denne rundes topopgør. Det blev gæsterne fra Aarhus, der løb med...

Basketligaen

Holbæk-Stenhus kæmpede bravt, men måtte lørdag eftermiddag se sig besejret af Svendborg Rabbits med 88-80.

Basketligaen

BC Copenhagen tog fredag sæsonens sjette sejr, da Bears Academy blev besejret med 75-68.

Bakken Bears

DeVaughn Akoon-Purcell, der har en fortid i Danmark hos Bakken Bears, spiller resten af indeværende sæson i Rusland hos Lokomotiv Kuban.

Basketligaen

Søndag kunne Horsens IC præsentere deres nye guard på deres Facebookside. Den 24-årige guard, Christian Keeling, kommer til Horsens efter en enkelt kamp i...

Basketligaen

BMS Herlev udnyttede hjemmebanefordelen og vandt dagens kamp mod BC Copenhagen