fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Bakken Bears

Horsens IC slår Bakken Bears hjemme og udligner semifinalen til 1-1

Endeligt brød Horsens IC igennem og viste deres fulde potentiale, da de torsdag aften slog de forsvarende mestre fra Bakken Bears på hjemmebane.

Horsens IC - Jonas Zohore - Per Wied

Horsens IC viste tænder, da de torsdag aften fik Bakken Bears på besøg i den anden DM-semifinale kamp i Forum Horsens. I dag var de gule frie for både skader og sygdom og leverede da i så sandeligt grad en flot præstation – Dog manglede Horsens IC stadigvæk Daniel Friedrich.

I anden periode af kampen virkede det dog til at de forsvarende mestre ville forsøge at levere samme præstation som i den første semifinale kamp ved at trække fra. Hjemmeholdet kæmpede dog, og lod det ikke ske idet føringen blev nedbragt og kampen var endnu engang åben. Især Vedran Borovcanin der efter et uheldigt slag i ansigtet der resulterede i et kæmpe ar, leverede en pragt præstation for at indhente bjørnene.

Selvom de gule fra Horsens aldrig fik lov til at overtage føringen, før to minutter før tid, var dette altså nok til at snuppe en sejr på 79-72, og udligne serien til 1-1.

Læs også: Værløse håber på en ny multihal i byen

Værd at bemærke var det at Horsens IC’s fem startere løftede deres niveau væsentligt i forhold til den sidste kamp, hvor de blot scorede 45 point, i modsætning til aftenens kamp, hvor de scorede hele 69 til sammen. Kan de gentage succesen kan kamp tre blive yderst interessant.

Kampens bedste blev Vedran Borovcanin med sine 28 point, 9 rebounds, 3 steals og 2 assist, imens Chris Christoffersen var den mest iøjenfaldende i den anden lejr med sin double double på 13 point og 16 rebounds.

Næste kamp spilles mandag aften, hvor Horsens IC igen gæster Bakken Bears og Aarhus, hvor ingen danske hold har vundet i år. Kan de mon bryde denne stime?

(Foto: Per Wied)

Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

Bakken Bears

Bakken Bears er pokalmestre, efter de i årets pokalfinale udspillede Randers Cimbria med 82-61. Bakken Bears gjorde det onde ved rivalerne fra Randers og...

Bakken Bears

Lørdag aften skal det afgøres, hvem tager titlen i årets pokalturnering. Bliver det Bakken Bears eller Randers Cimbria, der kommer til at løfte pokalen?

Basketligaen

Holbæk-Stenhus fuldendte et stort comeback og vandt fredagens opgør mod Bears Academy

Basketligaen

Det var et brag af en kamp, der blev spillet i Svendborg mandag aften. Det blev gæsterne fra Næstved, der løb med sejren. Kampen...

Basketligaen

Geof Kotila, der har været en af de mest betydningsfulde personer i dansk basketball er gået bort.

Basketligaen

Randers Cimbria Getafe vandt mandag aften med 89-99 ude mod Horsens IC og viste stor styrke inden årets pokalfinale, der finder sted i weekenden.

Bakken Bears

Bakken Bears vandt stort over BMS Herlev, som de besejrede for anden gang i denne sæson. Denne gang vandt de med hele 34 point,...

Basketligaen

BK Amager sejrede for anden gang i slutspillet, da de sikrede sig en sejr efter 40 tætte minutter mod Holbæk-Stenhus.