fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Horsens IC henter første forstærkning, og siger farvel til Thomann

De gule har her til aften indgået en aftale med den første forstærkning for den kommende sæson. Ligeledes siger klubben farvel og tak til deres ene amerikaner, Keane Thomann.

Horsens IC - Per Wied

Pressemeddelelse: De gule har indgået en 2-årig aftale med den amerikanske shooting-guard, Marquis Addison, der kommer til byen efter et college-ophold hos Missouri Southern Lions, hvor også Skyler Bowlin og Keane Thomann optrådte, inden turen gik til Europa. 

I den netop overståede sæson sluttede Addison med imponerende 17,7 point, 4,3 rebounds og 2,2 assists pr. kamp på 27,8 minutters spilletid.

Udover det skød Marquis imponerende 44,5 % bag 3-points-linjen, og han bliver uden tvivl et stærkt våben fra den netop distance i den kommende sæson. Et våben, der til tider var savnet i den overståede sæson.

Det er til den kommende sæson blevet prioriteret at opgradere guard-rotationen i HIC, og med Addisons tilgang til holdet bliver netop den rotation voldsomt forstærket.

Læs også: Morten Sahlertz snupper tre år mere i Bakken Bears

Addison er en spiller, der går forrest både til træning og i kamp, og vi glæder os til at se ham i aktion sammen med blandt andet sin tidligere college-kammerat, Skyler Bowlin.

Tilføjelsen af Marquis Addison til truppen betyder samtidig, at kvoten på to amerikanere er fyldt op i HIC, og dermed er amerikanske Keane Thomann nu fortid i klubben.

Se lidt scorings-højdepunkter med Marquis Addison her:

(Foto: Per Wied)

Skrevet af

Denne profil bruges som forfatter til artikler med indhold fra flere af vores skribenter i samme artikel. F.eks. forudsigelser og gennemgange af hold og spillere, fra diverse turneringer.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Det var et brag af en kamp, der blev spillet i Svendborg mandag aften. Det blev gæsterne fra Næstved, der løb med sejren. Kampen...

Basketligaen

Geof Kotila, der har været en af de mest betydningsfulde personer i dansk basketball er gået bort.

Basketligaen

Randers Cimbria Getafe vandt mandag aften med 89-99 ude mod Horsens IC og viste stor styrke inden årets pokalfinale, der finder sted i weekenden.

Bakken Bears

Bakken Bears vandt stort over BMS Herlev, som de besejrede for anden gang i denne sæson. Denne gang vandt de med hele 34 point,...

Basketligaen

BK Amager sejrede for anden gang i slutspillet, da de sikrede sig en sejr efter 40 tætte minutter mod Holbæk-Stenhus.

Basketligaen

BC Copenhagen fortsatte den glimerende form og slog Bears Academy stort

Basketligaen

Der var masser af drama, da Randers Cimbria torsdag sejrede mod Svendborg Rabbits. Kaninerne havde muligheden for at stjæle sejren til sidst, men til...

Basketligaen

Onsdag aften tog Bears Academy imod Holbæk-Stenhus i Vejlby-Risskov Hallen, og forud for opgøret havde hverken af holdene været godt kørende. Academy havde tabt...