fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Horsens IC har to spillere på plads til næste sæson

Kun to spillere kan på nuværende tidspunkt kalde sig for Horsens IC spillere i næste sæson.

Horsens IC - Per Wied

De nykårede bronzevindere fra Horsens IC har i øjeblikket kun kontrakt med to spillere fra den nuværende trup. De to spillere der er tale om er holdets to allerstørste profiler, Skyler Bowlin og Vedran Borovcanin.

Begge har haft en stor andel af holdets succes i denne sæson, og det er derfor en stor ting at disse to profiler er at finde i truppen for den kommende sæson. Keane Thomann har desuden udtrykt at han ikke har noget imod at tage et tredje år i Horsens hvis klubben skulle ønske det.

Læs også: De bedste og dårligste øjeblikke i Vikinge byen

Hvor klubbens tredje store profil, Jonas Zohore, der i denne sæson kom tilbage til Danmark fortsætter karrieren er endnu uvist, og ligeledes er det uvist om resten af holdets spillere fortsætter i samme klub.

(Foto: Per Wied )

Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

BMS Herlev har forlænget aftalerne med de to talenter Lau Christoffersen og Magnus Larsen, der er klar til endnu sæson med holdet.

Bakken Bears

Bakken Bears sikrede sig klubbens 21. danske mesterskab, da de mandag aften besejrede Team FOG Næstved overbevisende med 66-87.

Basketligaen

Team FOG Næstved-stjernen Mike McGuirl, der udgik i mandagens finalekamp mod Bakken Bears, kommer ikke til at spille mere i årets finaleserie grundet en...

Basketligaen

Efter 58 års tro tjeneste forlader Lennart Jensen posten som formand for Horsens IC, oplyser klubben på sin facebookside.

Basketligaen

Der var både været op- og nedture hos Holbæk-Stenhus i deres første sæson i Basketligaen. For en af holdets profiler, William Vang, har det...

Basketligaen

BMS Herlev har mandag offentliggjort, at de har forlænget aftalerne med Andreas Mortensen, Mile Nedic og Danijel Marsenic, der dermed alle er klar til...

Basketligaen

Den helt store Team FOG Næstved-profil, Mike Mcguirl, måtte udgå af aftenens kamp mod Bakken Bears.

Basketligaen

Værløse Blue Hawks har deres nye cheftræner på plads i form af Jonas Sørensen, der kommer til klubben fra et trænerjob hos Falcons U19-herrer.