fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Horsens IC fritstiller Calvin Heynes, og henter storprofilen Skyler Bowlin tilbage!

Horsens IC offentliggjorde i weekenden at klubben havde valgt at fritstille amerikanske Calvin Heynes. Et pudsigt træk idet klubbens store profil fra sidste år Skyler Bowlin netop havde ophævet sin kontrakt i Østrig. Det var derfor ikke den helt store overraskelse at det netop er Skyler, der i dag kl. 16.30 blev præsenteret til pressemødet i Horsens som den nye mand.

Calvin Haynes var måske ikke den helt rette spiller til at tage over efter Skyler Bowlins klassepræstationer sidste år, og ifølge klubbens facebook profil passede Haynes ikke ligefrem perfekt ind i træner Arnel Dedics spillestil, hvilket nogle svingende resultater også har bevidnet.

Netop derfor har klubben valgt at hente deres tidligere profil tilbage, som måske kan skabe lidt mere ro over spillet for de gule, der endnu ikke har fundet, eller vist deres rette niveau i denne sæson. Calvin Haynes nåede at spille 6 kampe hvor han snittede 16.8 point, 4 assist, og 3.8 rebounds pr. kamp.

Læs også: Debutkamp udløste femte største besøg i Euroleagues historie

Fra Horsens IC’s facebooksite: Vi er ekstremt glade og stolte af at kunne præsentere amerikanske Skyler Bowlin, som ny spiller i den gule trøje. I sidste sæson var Skyler med til at sikre bronzemedaljer til HIC, han blev kåret til årets HIC-spiller, og han blev nummer 2 i MVP-afstemningen for hele ligaen.

Det er fantastisk at vi nu igen råder over en spiller af Skylers kaliber – og der er ingen tvivl om, at han igen bliver en kæmpe gevinst for klubben – både på og udenfor banen.

Inden sæsonen var Skyler Bowlin skiftet til den bedste østrigske liga – men da han ikke følte sig 100% tilpas i klubben – bad han om at få ophævet sin kontrakt. Samtidig har spillet ikke fungeret i HIC, og de to parter blev dermed hurtigere enige om at indlede et nyt samarbejde. Skyler Bowlin har skrevet under på en kontrakt gældende for resten af sæsonen – med en option på yderligere ét år.

(Foto: James Hjertholm)

Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

Bakken Bears

Lørdag aften skal det afgøres, hvem tager titlen i årets pokalturnering. Bliver det Bakken Bears eller Randers Cimbria, der kommer til at løfte pokalen?

Basketligaen

Holbæk-Stenhus fuldendte et stort comeback og vandt fredagens opgør mod Bears Academy

Basketligaen

Det var et brag af en kamp, der blev spillet i Svendborg mandag aften. Det blev gæsterne fra Næstved, der løb med sejren. Kampen...

Basketligaen

Geof Kotila, der har været en af de mest betydningsfulde personer i dansk basketball er gået bort.

Basketligaen

Randers Cimbria Getafe vandt mandag aften med 89-99 ude mod Horsens IC og viste stor styrke inden årets pokalfinale, der finder sted i weekenden.

Bakken Bears

Bakken Bears vandt stort over BMS Herlev, som de besejrede for anden gang i denne sæson. Denne gang vandt de med hele 34 point,...

Basketligaen

BK Amager sejrede for anden gang i slutspillet, da de sikrede sig en sejr efter 40 tætte minutter mod Holbæk-Stenhus.

Basketligaen

BC Copenhagen fortsatte den glimerende form og slog Bears Academy stort