fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Horsens IC forstærker truppen med big man

Alioune Tew skifter til Horsens IC. Det har klubben meldt ud på deres facebookside.

Foto: MJ

Horsens IC har søndag eftermiddag offentliggjort franskmanden Alioune Tew som ny mand i HIC-trøjen. Det har klubben meldt ud på deres facebookside. Alioune Tew er 29 år gammel, måler 208 centimeter og spiller center-positionen.

Tew har tidligere spillet for Melilla i den spanske LEB Gold og London Lions fra England. Den langlemmede franskmand indledte indeværende sæson hos Sigal Prishtina, men det ophold varede altså blot nogle få måneder. Franskmanden har tidligere i karrieren været forbi Frankrig, Qatar, Schweiz og USA.

Nu går turen til Danmark og Horsens, og Lukas Varga, cheftræner for Horsens IC, ser frem til at se holdets nyeste tilføjelse i aktion, hvor han især nævner franskmanden defensive kvaliteter som en af hans største styrker.

“Jeg glæder mig til, at Alioune kommer til holdet. Han vil bidrage med noget højde og fysisk. Især i forsvaret bliver han en stor styrke, og samtidig vil vi kunne øge intensiteten i begge ender at banen, da vi vil kunne køre en større rotation,” siger cheftræneren til klubbens facebookside.

Da Tew kommer fra Frankrig, vil han, hvis alt går efter planen, kunne få debut for ´De Gule´ allerede på lørdag den 16. oktober, hvor BK Amager kommer på besøg i Forum Horsens.

Skrevet af

Jeg er sidens redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 21 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe.

Annonce
Annonce

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Team FOG Næstved har her til aften præsenteret deres nye point guard. Ian Dubose skal spille for det sydsjællandske mandskab den kommende sæson.

Basketligaen

Den amerikanske center, James "Jimbo" Lull, er ny center i Team FOG Næstved. Han bliver også den første amerikaner på Næstveds holdkort til den...

Basketligaen

Næstved fans kan huske ham, og måske er der andre fans af Basketligaen, hvor der ringer en lille klokke, når navnet Kentwan Smith bliver...

Basketligaen

Horsens IC har tilføjet den amerikanske point guard Chris Lykes til truppen.

Basketligaen

Svendborg Rabbits har hentet Tyrell Kirk til klubben og udstyret amerikaneren med en to-årig aftale.

Basketligaen

Den svenske guard, Jordan Lou, er ny Team FOG Næstved spiller. Lou, som i sidste sæson spillede for BMS Herlev, skal prøve kræfter med...

Basketligaen

Den tidligere Horsens IC-profil Khalil Ahmad er blevet kåret som Most Valuable Player i den bedste canadiske række, CEBL.

Basketligaen

Efter fem sæsoner væk fra Horsens IC, vender Esben Reinholt nu snuden hjemad til HIC, hvor han spillede i sin barndom, og senest for...