fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Horsens IC forstærker truppen med big man

Alioune Tew skifter til Horsens IC. Det har klubben meldt ud på deres facebookside.

Foto: MJ

Horsens IC har søndag eftermiddag offentliggjort franskmanden Alioune Tew som ny mand i HIC-trøjen. Det har klubben meldt ud på deres facebookside. Alioune Tew er 29 år gammel, måler 208 centimeter og spiller center-positionen.

Tew har tidligere spillet for Melilla i den spanske LEB Gold og London Lions fra England. Den langlemmede franskmand indledte indeværende sæson hos Sigal Prishtina, men det ophold varede altså blot nogle få måneder. Franskmanden har tidligere i karrieren været forbi Frankrig, Qatar, Schweiz og USA.

Nu går turen til Danmark og Horsens, og Lukas Varga, cheftræner for Horsens IC, ser frem til at se holdets nyeste tilføjelse i aktion, hvor han især nævner franskmanden defensive kvaliteter som en af hans største styrker.

“Jeg glæder mig til, at Alioune kommer til holdet. Han vil bidrage med noget højde og fysisk. Især i forsvaret bliver han en stor styrke, og samtidig vil vi kunne øge intensiteten i begge ender at banen, da vi vil kunne køre en større rotation,” siger cheftræneren til klubbens facebookside.

Da Tew kommer fra Frankrig, vil han, hvis alt går efter planen, kunne få debut for ´De Gule´ allerede på lørdag den 16. oktober, hvor BK Amager kommer på besøg i Forum Horsens.

Skrevet af

Jeg er sidens redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 20 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe.

Annonce

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Team FOG Næstved hev fredag aften en sikker sejr med hjem fra København, da holdet mødte theView Copenhagen.

Basketligaen

Svendborg Rabbits virker ustoppelige i denne sæson, og det lykkedes ikke Randers Cimbria at stoppe kaninerne. Kampen mellem de to mandskaber endte med en...

Bakken Bears

Efter en 14 lang karriere som professionel basketspiller valgte Mikkel Plannthin i en alder af 32 år at indstille karrieren, forud for den netop...

Basketligaen

Svendborg Rabbits slog TheView Copenhagen med 74-97 og hentede dermed sæsonens trejde sejr. Nu har de seks point efter de tre første kampe.

Bakken Bears

Bakken Bears tog lørdag eftermiddag sæsonens tredje sejr. På hjemmebane slog de forsvarende danske mestre BMS Herlev med 106-69.

Bakken Bears

Bakken Bears hentede deres tredje sejr i sæson, da de slog holdet, som også har hjemmebane i Vejlby Risskov hallen, Bears Academy, med 19...

Basketligaen

Fredag aften sejrede theView Copenhagen for første gang i sæsonen med cifrene 83-62. Imidlertid har BK Amager endnu til gode at smage sejren sødme.

Bakken Bears

Bakken Bears sikrede sig onsdag aften sæsonens anden sejr, efter de slog Randers Cimbria med 95-102. Kronjyderne står derfor uden sejr efter to forsøg.