fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Horsens IC forstærker holdet med dansk landsholdsspiller

21-årige Liam Churchill har skrevet under på en kontrakt med Horsens IC. Churchill kommer til klubben efter et college-ophold hos Idaho State.

Foto: MJ

Horsens IC har hentet den tidligere Bakken Bears- og Bears Academy-spiller Liam Churchill.

Det har Horsens IC meldt ud på sin facebookside.

Churchill, der tidligere på måneden blev udtaget til det danske landshold, kommer til Horsens efter et ophold på college hos Idaho State University. I den forgangne sæson snittede han 7,3 point og tre rebounds.

“Jeg er glad for at Liam bliver en del af holdet. Han er en høj og atletisk guard, som kan spille både 1 og 2-positionen,” fortæller HICs cheftræner, Lukas Varga, til klubbens facebookside.

Danskeren spillede to år på college og ser nu frem til at vende tilbage til Basketligaen:

“Jeg glæder mig til at komme tilbage til dansk basket, og jeg glæder mig til at spille i HIC foran de gule fans,” siger han.

Hos Idaho State var Churchill holdkammerat med landsmanden Louis Stormark, der ligeledes tidligere har været inde over det danske herrelandshold.

Skrevet af

Jeg er sidens redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 21 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe.

Annonce
Annonce

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Peter Møller skal i den kommende sæson spille for svenske Malbas.

Bakken Bears

Vi følger Basketligaens off season nøje og vil løbende opdatere denne artikel, når der sker ændringer på holdene. Dan dig et overblik over holdene...

Basketligaen

Jimmy Moore stopper som cheftræner for Svendborg Rabbits efter to sæsoner. Amerikaneren førte i sidste sæson Rabbits til en pokaltitel og sølvmedaljer i Basketligaen.

Bakken Bears

Den danske landsholdsspiller Gustav Knudsen skifter tilværelsen i Spanien hos Zaragoza ud med Danmark og Bakken Bears.

Basketligaen

Arbejdshandskerne er fundet frem hos Holbæk-Stenhus, der efter oprykningen til Basketligaen er igang med at danne en kampdygtig trup. Tirsdag har klubben offentliggjort en...

Basketligaen

Magnus Høj skifter til Bears Academy. Det har klubben offentliggjort på facebook.

Basketligaen

Holbæk-Stenhus har søndag offentliggjort, at deres kaptajn, Pablo López Macías, også vil være at finde på holdet i den kommende sæson.

Basketligaen

Bubu Palo, der i den forgangne sæson tørnede ud for Team FOG Næstved, skifter til ALM Evreux Basket i den næstbedste franske række.