fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Horsens IC forlænger med stor profil

Horsens IC melder i dag ud på deres facebook side at man har forlænget kontrakten med en af denne sæsons helt store profiler.

Profilen der er tale om er Vedran Borovcanin der i dag har sat sin underskrift på en ny 2-årig kontrakt med HIC. Aftalen betyder, at Vedran og klubben har papir på hinanden til udgangen af sæsonen 2015/16.

– Det er et kæmpe skridt i den rigtige retning, at vi har mulighed for at holde på en spiller af Vedrans kaliber. Kontinuitet i truppen er uvurderlig, og med denne aftale er vi allerede et langt stykke ad vejen. Vedran er en super person, og han passer helt perfekt ind i resten af HIC-truppen, skriver klubben på deres facebook side.

Læs også: Craig Pedersen – Ligaen er tæt i år

Vedran Borovcanin har i denne sæson i 16 kampe snittet 20,3 point, 7,3 rebounds, 2,6 assists og 2,3 steals pr. kamp for de gule, og har i den grad formået at erstatte det tab Horsens IC fik i sommeren 2013 da den talentfulde Darko Jukic forlod klubben til fordel for italiensk basketball.

(Foto: Mikkel Thomasen)

Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

Bakken Bears

Lørdag aften skal det afgøres, hvem tager titlen i årets pokalturnering. Bliver det Bakken Bears eller Randers Cimbria, der kommer til at løfte pokalen?

Basketligaen

Holbæk-Stenhus fuldendte et stort comeback og vandt fredagens opgør mod Bears Academy

Basketligaen

Det var et brag af en kamp, der blev spillet i Svendborg mandag aften. Det blev gæsterne fra Næstved, der løb med sejren. Kampen...

Basketligaen

Geof Kotila, der har været en af de mest betydningsfulde personer i dansk basketball er gået bort.

Basketligaen

Randers Cimbria Getafe vandt mandag aften med 89-99 ude mod Horsens IC og viste stor styrke inden årets pokalfinale, der finder sted i weekenden.

Bakken Bears

Bakken Bears vandt stort over BMS Herlev, som de besejrede for anden gang i denne sæson. Denne gang vandt de med hele 34 point,...

Basketligaen

BK Amager sejrede for anden gang i slutspillet, da de sikrede sig en sejr efter 40 tætte minutter mod Holbæk-Stenhus.

Basketligaen

BC Copenhagen fortsatte den glimerende form og slog Bears Academy stort