fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Horsens IC forlænger med stor profil

Horsens IC melder i dag ud på deres facebook side at man har forlænget kontrakten med en af denne sæsons helt store profiler.

Profilen der er tale om er Vedran Borovcanin der i dag har sat sin underskrift på en ny 2-årig kontrakt med HIC. Aftalen betyder, at Vedran og klubben har papir på hinanden til udgangen af sæsonen 2015/16.

– Det er et kæmpe skridt i den rigtige retning, at vi har mulighed for at holde på en spiller af Vedrans kaliber. Kontinuitet i truppen er uvurderlig, og med denne aftale er vi allerede et langt stykke ad vejen. Vedran er en super person, og han passer helt perfekt ind i resten af HIC-truppen, skriver klubben på deres facebook side.

Læs også: Craig Pedersen – Ligaen er tæt i år

Vedran Borovcanin har i denne sæson i 16 kampe snittet 20,3 point, 7,3 rebounds, 2,6 assists og 2,3 steals pr. kamp for de gule, og har i den grad formået at erstatte det tab Horsens IC fik i sommeren 2013 da den talentfulde Darko Jukic forlod klubben til fordel for italiensk basketball.

(Foto: Mikkel Thomasen)

Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

Bakken Bears

Bakken Bears fik udbygget deres føring i finaleserien, da de på udebane i Næstved besejrede Team FOG med 81-94 i kamp to.

Basketligaen

Kamp et sluttede med en sejr til Bakken Bears, men Næstveds Oliver Klit kan se aftenens kamp sluttede med en sejr til Næstved, takket...

Basketligaen

Tidligere meldte BMS Herlev ud, at de ikke forlængede samarbejdet med deres mangeårige træner, Adrian Moss. Nu har klubben fundet en ny træner, som...

Basketligaen

Det 21-årige danske Bakken Bears-talent Gustav Knudsen har officielt tilmeldt sig NBA-draften 2024.

Bakken Bears

Bakken Bears har kvalificeret sig til dette års finale i Basketligaen efter en storsejr over Svendborg Rabbits mandag aften. I den anden semifinale er...

Basketligaen

Horsens IC meddeler på Facebook, at klubben har forlænget aftalen med Liam Churchill for endnu en sæson.

Basketligaen

BK Amager sejrede søndag i Aarhus, hvor Bears Academy led et 61-64-nederlag.

Bakken Bears

Frederik Drejer var topscorer for en decimeret Bakken Bears-trup, da ENBL-mesteren fra Aarhus fredag aften slog Svendborg Rabbits med 62-86.