fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Horsens IC følger strømmen og henter camerouner

Også Horsens IC melder sig nu ind i kampen om at forstærke sig for den resterende del af sæsonen. Klubben har i dag i følge deres facebook side nemlig hentet en camerounesiske center.

Pressemeddelelse: En forsinket julegave er landet til de gule fans. HIC har skrevet kontrakt for resten af sæsonen med den Camerounesiske inside-spiller, Emmanuel Mbe.

Mbe har de seneste 4 år opholdt sig på college på Filippinerne, hvor han har domineret for NU Bulldogs med 14,12 point og 11,06 rebounds pr. kamp.

På Filippinerne er basketball den klart største sport, og det er et stort navn på de kanter, som de gule har fået papir på. Fx. har hans personlige fanside her på facebook næsten 1350 ‘likes’ og college-ligaens fanside har sneget sig op på 120.000 ‘likes’. En liga hvor han har domineret og været tæt på at snuppe MVP-titlen.

Emmanuel Mbe kommer med sine lidt over 200 cm og ekstremt atletiske krop til at give en helt ny dimension til de gules inside-spil, hvor han kommer til at supplere Keane Thomann og Jonas Zohore. Det åbner nye muligheder for HIC, der nu kan rotere mere og komme med ekstra slagkraft.

(Foto: Youtube Screenshot)

Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

BMS Herlev har forlænget aftalerne med de to talenter Lau Christoffersen og Magnus Larsen, der er klar til endnu sæson med holdet.

Bakken Bears

Bakken Bears sikrede sig klubbens 21. danske mesterskab, da de mandag aften besejrede Team FOG Næstved overbevisende med 66-87.

Basketligaen

Team FOG Næstved-stjernen Mike McGuirl, der udgik i mandagens finalekamp mod Bakken Bears, kommer ikke til at spille mere i årets finaleserie grundet en...

Basketligaen

Efter 58 års tro tjeneste forlader Lennart Jensen posten som formand for Horsens IC, oplyser klubben på sin facebookside.

Basketligaen

Der var både været op- og nedture hos Holbæk-Stenhus i deres første sæson i Basketligaen. For en af holdets profiler, William Vang, har det...

Basketligaen

BMS Herlev har mandag offentliggjort, at de har forlænget aftalerne med Andreas Mortensen, Mile Nedic og Danijel Marsenic, der dermed alle er klar til...

Basketligaen

Den helt store Team FOG Næstved-profil, Mike Mcguirl, måtte udgå af aftenens kamp mod Bakken Bears.

Basketligaen

Værløse Blue Hawks har deres nye cheftræner på plads i form af Jonas Sørensen, der kommer til klubben fra et trænerjob hos Falcons U19-herrer.