fbpx
Connect with us

Basketligaen

Horsens IC-dansker skifter til Spanien

Tobias Reinholt, der fik 22 ligakampe i Horsens IC-trøjen i sidste sæson, skifter til CAB Estepona i Spanien.

Foto: MJ

Ifølge Eurobasket.com forlader Tobias Reinholt Horsens IC. Reinholt har indgået en en etårig aftale med den spanske klub CAB Esteponam, der har base i turistbyen Málaga. CAB Estepona spiller i Liga EBA, den fjerdebedste spanske række.

Den 208 centimeter høje center startede sidste sæson i Basketligaen hos Bears Academy, men i januar-måned forlod han det unge Aarhus-hold og tog skiftet til Horsens.

Det er tredje gang i karrieren, at Reinholt, som debuterede i Basketligaen hos De Gule fra Horsens, forlader sidste sæsons sølvvindere. Tilbage i 2013/14-sæsonen forlod danskeren HIC til fordel for Kouvot Kouvola i Finland. I sæson 2016/17 vendte Reinholt retur til Horsens efter et ophold i Belgien, og nu går turen altså til Spanien.

Reinholt snittede blot 1,5 point og 1,1 rebound I de 22 kampe for Horsens i sidste sæson. Hos Bears Academy nåede danskeren ni kampe, hvor statistikkerne var noget bedre. Hos Academy leverede han 6,2 points og 2,6 rebounds per kamp.

 

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

Jeg er sidens redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 20 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe.

Advertisement
Advertisement
Advertisement

More in Basketligaen