fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Bakken Bears

Highlights fra vanvittig Basketliga-dag

Her er highlights fra tre af gårsdagens opgør. Der er desværre ikke highlights tilgængelige fra Wolfpack-Værløse kampen i skrivende stund. Alle highlights er bragt i samarbejde med Fanseat.

Highlights: Bakken Bears – Svendborg Rabbits:

Highlights: Randers Cimbria – Copenhagen Basketball:

Highlights: Bears Academy – Horsens IC:

Jeg er Fullcourts chefredaktør. Jeg har det overordnet ansvar for sidens indhold, og jeg brænder for alt basketball, hvor jeg bidrager til både NBA- og Basketligadelen af siden.

Annonce
Annonce

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Bakken Bears' kamp mod russiske Avtodor Saratov er udsat grundet coronasmitte. Der bliver arbejdet på at finde en ny dato hurtigst muligt.

Bakken Bears

Bakken Bears er det første hold klar til pokalfinalen, der løber af stablen den 17. april. Bakken Bears besejrede lørdag Team FOG Næstved med...

Basketligaen

Devin Thomas har tegnet en kontrakt med engelske Surrey Schorchers. Det er den tidligere BMS Herlev-profils tredje klub alene i denne sæson.

Basketligaen

Roberto Gallinat skifter til Yalova Group Belediye Spor på en kontrakt, der løber resten af sæsonen.

Nyhedsoversigt

Der bliver kun spillet en pokalsemifinale i morgen. Grunden til udsættelsen er fordi, at Randers Cimbria er blevet ramt af Covid-19, så der arbejdes...

Bakken Bears

Finalisterne til dette års pokalfinale skal findes. Team FOG Næstved har ikke været i finalen siden 2017, så de vil meget gerne have billetten,...

Basketligaen

Den tidligere Team FOG Næstved-spiller Carlos Novas Mateo skifter til Østrig.

Basketligaen

Team FOG Næstved kunne tirsdag aften fejre deres sejr over BMS Herlev, men et hårdtarbejdende BMS Herlev-mandskab gjorde kampen helt lige indtil sidste periode.