fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Her er Basketliga-eksperts forudsigelser for sæsonen i Basketligaen

Journalist og basketballekspert Aske Strandbygaard er kommet med sine forudsigelser for sæsonen i Basketligaen. Se dem i denne artikel.

Foto: Tom Andreasen - Fotografi

Sæsonen 2022/23 i Basketligaen er så småt igang.

Der er lang, lang tid til årets sæsonpriser i ligaen skal uddeles, men i sidste uges udgave af basketballmagasinet Overtime på SPORT LIVE kom journalist og basketballekspert Aske Strandbygaard med sine forudsigelser for sæsonen i Basketligaen.

Aske Strandbygaard har blandt andet kigget på nogle af de prominente priser, såsom Most Valuable Player, mens han også har givet sit bud på, hvem der bliver assist leader og lignende i ligaen.

Se alle hans forudsigelser herunder.

Slutstilling: 

1. Bakken Bears
2. Horsens IC
3. Randers Cimbria
4. Team FOG Næstved
5. Svendborg Rabbits
6. BC Copenhagen
7. Værløse Blue Hawks
8. BMS Herlev
9. Bears Academy
10. BK Amager
11. Holbæk-Stenhus

Most Valuable Player: Jonathan Klussmann

Klussmann er klar til at komme til udlandet, men ligesom Iffe Lundberg i HIC, tager han en ekstra sæson, hvor han virkelig kan brænde igennem. Med Jimmy Moore som træner får han perfekte rammer og har license to shoot ala Åris sidste sæson!

Defensive Player of the Year: Deng Adel

En svær pris at spå om. En spiller fra Bakken Bears har vundet prisen seks gange ud af de sidste syv år, så jeg prøver med samme udfald. Adel kommer med stor erfaring fra bl.a. Cavs og kan spille i begge ender. Skal overtage Tylor Ongwaes rolle.

Årets unge spiller: Marqus Marion

Han viste glimt af sit kæmpe potentiale i sidste sæson, og i denne sæson får han en endnu større rolle for BMS Herlev. Han viste allerede gode glimt i første kamp med 28p, 10r, 4a, 4s. Spændende spiller!

Topscorer: Jonathan Klussmann

Jeg skrev nogle af begrundelserne i MVP-kategorien. Klussmann får bolden i hænderne under Jimmy Moore, og han kommer til at brænde nettet af kurvene i Basketligaen. 30 point i første kamp og topscorer efter 1. runde. God start!

Flest assists: Skyler Bowlin

En svær titel at spå om, men jeg går med Skyler Bowlin fra Bakken Bears. Han er en uselvisk holdspiller, der er god til at sætte andre op. Laver kun to assists i debuten mod Bears Academy, hvor Noah Churchill lavede otte. Men vi må se.

Flest rebounds: Durell Vinson

MR. DOUBLE-DOUBLE. Behøver man sige mere? År efter år leverer den nu 37-årige amerikaner meget på reboundfronten. To kampe og 20 rebounds i denne sæson. Tilfreds med det bud.

Skrevet af

Jeg er sidens redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 21 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Det var et brag af en kamp, der blev spillet i Svendborg mandag aften. Det blev gæsterne fra Næstved, der løb med sejren. Kampen...

Basketligaen

Geof Kotila, der har været en af de mest betydningsfulde personer i dansk basketball er gået bort.

Basketligaen

Randers Cimbria Getafe vandt mandag aften med 89-99 ude mod Horsens IC og viste stor styrke inden årets pokalfinale, der finder sted i weekenden.

Bakken Bears

Bakken Bears vandt stort over BMS Herlev, som de besejrede for anden gang i denne sæson. Denne gang vandt de med hele 34 point,...

Basketligaen

BK Amager sejrede for anden gang i slutspillet, da de sikrede sig en sejr efter 40 tætte minutter mod Holbæk-Stenhus.

Basketligaen

BC Copenhagen fortsatte den glimerende form og slog Bears Academy stort

Basketligaen

Der var masser af drama, da Randers Cimbria torsdag sejrede mod Svendborg Rabbits. Kaninerne havde muligheden for at stjæle sejren til sidst, men til...

Basketligaen

Onsdag aften tog Bears Academy imod Holbæk-Stenhus i Vejlby-Risskov Hallen, og forud for opgøret havde hverken af holdene været godt kørende. Academy havde tabt...