Fullcourt Månedens Spiller i Basketligaen: Februar

Det er blevet tid til at kåre sæsonens femte Player of the Month i Basketligaen, og prisen for februar går til en genganger. Det er tredje gang i denne sæson, at en Bakken Bears-spiller løber med titlen som månedens spiller.
Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter

Hver måned kårer vi på Fullcourt Månedens Hold og Månedens Spiller. Vinderne er blevet fundet efter en afstemning på vores Basketliga-redaktion.

Sæsonens femte Månedens Spiller-kåring er på banen, og vinderen af prisen for februar er Bakken Bears´ Q.J. Peterson. Det er anden gang i denne sæson, at Peterson er modtager af prisen.

Bakken Bears og i særdeleshed Q.J. Peterson havde en flot februar-måned. Q.J. Peterson har hele sæsonen igennem været brandvarm og hans præstationer i februar var ingen undtagelse. Basketligaens topscorer snittede 23,3 point, 8,6 rebounds, 5 assists, 1,3 steals i tre kampe for Bakken Bears i februar.

Den 26-årige amerikaner har hidtil været en af de helt store oplevelser i denne sæson. Han har været en af de bærende kræfter på Bakken-mandskabet, og den lynhurtige guard er derfor stolt af at modtage denne hæder.

“Min første reaktion var, at jeg er meget stolt af at modtage denne pris. Der er mange talentfulde spillere i den her liga, og prisen kunne have gået til hvem som helst. Jeg føler mig meget velsignet og alt ære til manden for oven – det er alt sammen hans værk. Jeg vil også gerne takke mine holdkammerater og trænerstaben. Uden dem havde det ikke været muligt,” fortæller Q.J. Peterson til Fullcourt.dk. og fortsætter:

“Jeg synes, jeg har haft en god måned. Jeg tror, at jeg kan og vil være endnu bedre i fremtiden, og derfor har jeg brugt denne måned til at forbedre mig. Jeg er bare glad for, at vi var i stand til at vinde alle kampene i februar. Jeg er glad, men jeg er ikke færdig endnu,” lyder det fra Peterson.

Onsdag aften fik Bakken Bears deres sejr nummer 20 ud af 21 mulige i Basketligaen i denne sæson. De Aarhusianske bjørne har været intet mindre end dominerende, og med sejren sikrede Bakken sig førstepladsen i grundspillet. Bears har fem kampe tilbage i grundspillet, og de skal alle vindes, understreger den 183 centimeter høje guard.

“Det siger en del, især om hvor godt vi arbejder sammen som hold, at vi med fem kampe i hånden har sikret os førstepladsen i grundspillet. Det er vigtigt for os, at vi alle er på samme bølgelængde og bare giver den alt, vi kan og har det sjovt. Vi vil ikke tabe. Vi skal vinde de sidste fem kampe og så vinde alle kampe i slutsspillet. Det er vores fokus rettet mod,” afslutter Q.J. Peterson med at fortælle til Fullcourt.dk.

Se andre spændende artikler