fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

BL: Frederik Rungby snupper både bronze og titlen som årets unge spiller

Horsens IC vandt søndag eftermiddag bronze efter sejren over Randers Cimbria med resultatet 100- 72, hvor især en spiller fra bronzelejren kom i ekstra fokus. Nemlig den unge Frederik Rungby.

Frederik Rungby er i gang med sin tredje sæson på højt plan i Basketligaen, hvor han før sin tid i Horsens IC, har spillet en enkelt sæson for både Bakken Bears og BC Aarhus.

Med skiftet til Horsens kom dog succesen. Frederik vandt nemlig bronze med sit hold søndag eftermiddag, og samtidigt fik han en fornem pris som årets unge spiller. Prisen er blevet tildelt efter en afstemning mellem spillerne i Basketligaen.

“Jeg havde ikke forventet det. Jeg havde selvfølgelig håbet at jeg ville være inde i billedet som årets unge spiller, men at vinde den havde jeg ikke set komme.”

For at blive årets unge spiller i Basketligaen, skal man have spillet mindst 7 kampe, og man må ikke fylde 21 år i løbet af sæsonen. Prisen dedikere Frederik desuden til hele sit hold og trænerstaben i Horsens.

“Jeg vil gerne dedikere den til mine teammates og til mit coaching staff! Det er helt fantastisk at stå som bronze vinder samt denne pris! Alt det hårde arbejde betaler sig efter en afslutning som denne.”

Frederik har i denne sæson spillet 35 kampe og snitter 8.6 point, 4.8 rebounds, 1.2 steals og 1.2 assists pr. kamp. Så udover en bronzemedalje blev det altså også til en fornem pris til det unge talent, der vandt foran Zarko Jukic fra Hørsholm 79’er og Peter Møller fra Værløse BBK.

Annonce. Scroll for at læse videre.

“Da sæsonen startede var der ingen der havde regnet med vi ville slutte som 3 ‘er. På holdet har der hele sæsonen været god stemning og en tro på at vi kunne gå hele vejen. At det ikke lykkes er selvfølgelig ærgerligt, men vi er tilfredse med bronzen!”

Afslutningsvis fortæller Frederik Rungby, hvor det er han fortsætter til næste sæson. Med denne udtalelse er der er dog vist ingen tvivl om, hvem der har gjort det største indtryk på den unge spiller i denne sæson.

“Der hvor Arnel er træner!”

Afslutter Frederik Rungby altså med at fortælle til Fullcourt.

Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Der er udskiftning i truppen i Svendborg. Farvel til en amerikaner og goddag til en ny.

Basketligaen

Team FOG Næstved generobrede førstepladsen i Basketligaen, da de onsdag aften slog Værløse Blue Hawks med 88-109.

Basketligaen

Der var fuld valuta for pengene, da BMS Herlev onsdag slog Bears Academy med 84-72 på hjemmebane. Herlev er dermed ubesejret i de seneste...

Basketligaen

Svendborg Rabbits lignede et tophold i hopla, da de onsdag aften udspillede BK Amager med cifrene 110-65 hjemme i Kaninhulen.

Bakken Bears

De forsvarende danske mestre, Bakken Bears, har indstillet samarbejdet med Kylor Kelley, der kom til klubben i slut august.

Basketligaen

BMS Herlev hentede sin syvende sejr i sæsonen, da Bears Academy blev besejret med 61-68,

Bakken Bears

Bakken Bears vandt stensikkert med 76-105 lørdag eftermiddag, da de gæstede Amagerhallen og BK Amager.

Basketligaen

Randers Cimbria fortsatte de imponerende takter, da det lørdag eftermiddag blev til en overbevisende hjemmebanesejr mod Holbæk-Stenhus på 96-63.