fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Franklin vender næsen mod Rumænien

Den tidligere Næstved skytte, Troy Franklin, har lavet en aftale med rumænske BC Timisoara.

Troy Franklin har tidligere haft to gode sæsoner i Næstved, men i første omgang bliver det ikke alle gode gange tre. Den 29 årige amerikaner skifter til rumænske BC Timisoara.

Sidste sæson blev brugt i to forskellige lande. Først havde litauiske Jonava Jonavos glæde af guarden med det lange trepointsskud. Her snittede han 14,9 point, 2,1 rebound, 4,4 assist og 2,1 steal over 14 kampe. Siden tog han til bulgarske Akademik Bultex i februar, hvor han i 11 kampe snittede 14,5 point, 3,1 rebound, 5,6 assist og 2,4 steal.

BC Timisoara spiller i den bedste rumænske række. Holdet kvalificerede sig i sidste sæson til slutspillet, men røg efterfølgende ud i kvartfinalen til Craiova.

Skrevet af

Skribent på Basketligaen siden 2013. Dansk basket er den klare favorit, men der følges med i basket på internationalt plan både i NBA og Europa.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Den kronjyske klub har valgt at stoppe samarbejdet med deres træner, Martin Knezevic, der kom til klubben i sommers.

Basketligaen

Bakir Serdarevic var igen topscorer, da danskerens hold Club Básquet L´Hospitalet slog Gran Canaria med 85-69.

Bakken Bears

Den tidligere Bakken Bears-stjerne Skyler Flatten har efter en katastrofal start hos PAOK BC fundet ny klub. Fremover skal Flatten tørne ud for et...

Bakken Bears

Kvartfinalerne blev sidste stop for fire hold. Der var dog ikke nogle overraskende hold, som kom videre til næste runde i pokalen.

Basketligaen

Både Svendborg Rabbits og Team FOG Næstved vandt overbevisende, da Rabbits slog BMS Herlev, og Næstved besejrede BK Amager.

Basketligaen

En gammel kending af Randers Cimbria vender tilbage. I dag har klubben offentliggjort, at de har hentet Bakary Camara tilbage.

Bears Academy

Holger Saugstrup Rasmussen tog et år ud kalenderne for at blive klogere på kroppen. Nu er han kommet tilbage til landets bedste række, hvor...

Holbæk-Stenhus

Rasmus Blak var en Holbæks helt store profiler i deres første sæson i Basketligaen. Efter en sæson for klubben i Basketligaen, skiftede han Danmark...