Fra Clippers og NBA Summer League til Næstved og Basketligaen

Ifølge det italienske medie Sportando har Team FOG Næstved skrevet under med amerikanske Jordan Mathews som denne sommer spillede ved NBA Summer League for LA Clippers.
Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter

Team FOG Næstved kunne for nyligt præsentere den amerikanske forward Greg Logins, og nu skulle klubben være klar med endnu en udenlansk forstærkning.

I følge det italienske medie Sportando, så har Team FOG Næstved, skrevet under med Jordan Mathews.

Det der interesant ved Mathews er at han denne sommer spillede med i NBA Summer League for Los Angeles Clippers, hvor han fik 12,3 minutter på banen pr. kamp og snittede 6 point, 2 rebounds, 0,3 assists og 0,7 steals pr. kamp.

Mathews er 24 år gammel og spiller på guard positonen. Han har en fortid hos både California Golden Bears og for Gonzaga i NCAA. Mathews blev ikke draftet i 2017, men fik efter sine præstationer ved Summer League i 2017 en kontrakt med Atlanta Hawks.

Blot en måned senere blev han dog sagt op, og spillede hele sidste sæson i G-League i USA, for Erie Bayhawks, hvor han spillede i 48 kampe, og startede i 11 af dem. I hele sæsonen snittede han 8,8 point, 2,1 rebounds og 1,1 assists på 20,4 minutter pr. kamp.

Her kom han blandt andet ind fra bænken og scorede 20 point i et nederlag til Fort Wayne Mad Ants i marts måned i år.

Team FOG Næstved har endnu ikke meldt noget officielt ud omkring samarbejdet med Matthews.

Se andre spændende artikler