fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Bakken Bears

Forventet udfald: Bakken Bears overmander Bears Academy – Andreas Holst imponerer

´Storebror´ slog atter ´lillebror´, da Bakken Bears tirsdag aften kunne gå på en kort juleferie med en sejr på 60-113 mod Bears Academy.

Foto: @Basketfotografen - Sebastian Breum

Hvem spiller for hvem?

Det er altid spændende at få svar på, når Bakken Bears og Bears Academy tørner sammen qua den såkaldte dobbeltlicens, der giver de unge talenter fra Bears Academy mulighed for også at optræde for Bakken Bears.

Tirsdag aften var der bjørnetræf i Vejlby-Risskov Hallen i Aarhus, og denne gang var dobbeltlicensspillerne også spredt ud på de to hold med Andreas Holst og Marcus Vinther i Bakken Bears-uniformen og Silas Oriane, Malthe Bjerregaard og Magnus Høj i Bears Academy-trøjen.

De to førstnævnte dobbeltlicensspillere, Andreas Holst og Marcus Vinther, endte som forventet med at få håneretten over de andre dobbeltlicensspillere, da Bakken Bears pligtsejrede med cifrene 60-113, og særlig den ene dobbeltlicensspiller satte et godt aftryk på kampen.

Holst blev dagens mand i skysovs

Andreas Holst, der har en fortid i FC Barcelona, leverede nemlig sin hidtil bedste kamp for Bakken Bears, da han sluttede med 20 point, hvilket er hans nye career high i Basketligaen.

Den tårnhøje dansker, der tidligere i sæsonen har gjort sig mere bemærket for at levere et par fede highlights i Bakken-trøjen fremfor store præstationer, fik 25 minutter på gulvet og viste sig godt frem, blandt andet med fire trepointsscoringer.

Titlen som kampens topscorer gik også til Andreas Holst, mens Malik Parsons og Sylvester Berg satte 18 point på tavlen.

Topscorer for Bears Academy, der trods at være blevet løbet over ende leverede en god fight, blev Tobias Hemmersam med 16 point.

20-årige Hemmersam, der aldrig har spillet med dobbeltlicens, bidrog også med fire rebounds og fire steals.

Dermed kan Bakken Bears nu gå på juleferie som det eneste ubesejrede hold i Basketligaen, men inden vi træder ind i det nye kalenderår mangler Bakken at spille to kampe. Den 28. december skal de danske mestre til Horsens og møde deres ærkerivaler, mens BMS Herlev kommer på besøg den 30.

Bears Academy har modsat Bakken en lidt længere juleferie, da deres næste kamp først er i det nye år.

Skrevet af

Jeg er redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 22 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe. (sebastian@fullcourt.dk)

Andre artikler med dette emne

Bakken Bears

Bakken Bears fik udbygget deres føring i finaleserien, da de på udebane i Næstved besejrede Team FOG med 81-94 i kamp to.

Basketligaen

Kamp et sluttede med en sejr til Bakken Bears, men Næstveds Oliver Klit kan se aftenens kamp sluttede med en sejr til Næstved, takket...

Basketligaen

Tidligere meldte BMS Herlev ud, at de ikke forlængede samarbejdet med deres mangeårige træner, Adrian Moss. Nu har klubben fundet en ny træner, som...

Basketligaen

Det 21-årige danske Bakken Bears-talent Gustav Knudsen har officielt tilmeldt sig NBA-draften 2024.

Bakken Bears

Bakken Bears har kvalificeret sig til dette års finale i Basketligaen efter en storsejr over Svendborg Rabbits mandag aften. I den anden semifinale er...

Basketligaen

Horsens IC meddeler på Facebook, at klubben har forlænget aftalen med Liam Churchill for endnu en sæson.

Basketligaen

BK Amager sejrede søndag i Aarhus, hvor Bears Academy led et 61-64-nederlag.

Bakken Bears

Frederik Drejer var topscorer for en decimeret Bakken Bears-trup, da ENBL-mesteren fra Aarhus fredag aften slog Svendborg Rabbits med 62-86.