Forsmag på slutspilsserie i Basketligaen

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter

I aften kl. 19 tager Svendborg Rabbits hjemme imod Team FOG Næstved i en kamp, der med alt sandsynlighed kommer til at være en forsmag på en kvartfinale, når vi når til slutspillet. Selvom begge hold i teorien godt kan rykke længere op i tabellen, så ser det ualmindeligt svært ud. Derfor er morgendagens kamp en oplagt mulighed for begge hold til at se deres kommende slutspilsmodstander an, og sætte sig selv i position til at få hjemmebanefordel i serien.

Svendborg Rabbits

Svendborg går indtil kampen ovenpå en sæson, hvor de har haft svært ved at spille op med de andre Pro League A hold. Det eneste hold fra Pro League A, som de har slået, er netop Næstved. Senest blev det til et hjerteskærende nederlag til Horsens IC efter kamp, hvor de ellers var foran med hele 28 ved halvleg. Før dette havde de ellers taget fire sejre i streg (dog alle mod Pro League B hold) og lignede et af de mest formstærke hold. Nu skal de så forsøge at hive sig selv op ovenpå nedsmeltningen mod Horsens.

For Svendborg skal man holde øje med den store amerikaner Durell Vinson, der har gennemsnit på over 11 point og 8 rebounds. Derudover har de også Sebastian Åris, der lige er blevet udtaget til bruttotruppen til det danske landshold.

Team FOG Næstved

Næstved har ligesom Svendborg haft svært ved at spille op mod de andre Pro League A hold i denne sæson. De har således kun taget en enkelt sejr i disse kampe, da de tidligere på sæsonen slog Randers. Sidste års bronzevindere har altså haft rigtig svært ved at finde topniveauet, og det er nu de skal finde formen, hvis de skal gøre sig håb om medaljer igen.

For Næstved er den store stjerne Carlos Mateo med gennemsnit på over 18 point og 5 rebounds.

Kampen kan som sædvanligt ses på fanseat.com.

Se andre spændende artikler