fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Flere tilskuerpladser i Bülowsvejhallen

Når Falcons nye sæson starter op i slutningen af september, bliver det med plads til flere tilskuere i hallen. Ny kapacitet: 600 tilskuere, skriver klubben i en pressemeddelelse.

Frederiksberg Idræts Union har besluttet at opsætte ekstra pladser i den ene ende under scoringstavlen. Der anvendes det samme folde-ud system, som allerede findes på langsiden.

Læs også: Durell Vinson tilbage i Basketligaen

Og så forlyder det at der skulle være gode muligheder for at der afsættes midler til enden tættest på indgangen til hallen, hvis den nye kapacitet udnyttes fuldt ud. Det vil vi naturligvis gøre alt for, afslutter klubben med at skrive i en pressemeddelelse. Klubbens formand Henrik Dissing er utrolig glad for denne enestående mulighed københavnerklubben har fået.

“Vi er rigtig glade for den ekstra tilskuer-kapacitet. Da vi sidst var i ligaen havde vi flere kampe for en næsten fyldt hal. Vi vil selvfølgelig gøre, hvad vi kan for at udnytte den kapacitet til fulde.

Vi er heldige i Falcon at have en rigtig god beliggenhed i forhold til at kunne samle et basket-publikum i Hovedstaden. Det er nærmest en forpligtelse, vi har, at skabe et hold i det østdanske, der kan blive en københavnsk basketfortælling som modvægt til dominansen fra holdene i Jylland og Svendborg. Vi tror, at det vil være interessant for medierne, hvilket igen vil være godt for basket-Danmark”

Udtaler Falcons nye formand, Henrik Dissing over for Fullcourt omkring projektet.

Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

Bakken Bears

Lørdag aften skal det afgøres, hvem tager titlen i årets pokalturnering. Bliver det Bakken Bears eller Randers Cimbria, der kommer til at løfte pokalen?

Basketligaen

Holbæk-Stenhus fuldendte et stort comeback og vandt fredagens opgør mod Bears Academy

Basketligaen

Det var et brag af en kamp, der blev spillet i Svendborg mandag aften. Det blev gæsterne fra Næstved, der løb med sejren. Kampen...

Basketligaen

Geof Kotila, der har været en af de mest betydningsfulde personer i dansk basketball er gået bort.

Basketligaen

Randers Cimbria Getafe vandt mandag aften med 89-99 ude mod Horsens IC og viste stor styrke inden årets pokalfinale, der finder sted i weekenden.

Bakken Bears

Bakken Bears vandt stort over BMS Herlev, som de besejrede for anden gang i denne sæson. Denne gang vandt de med hele 34 point,...

Basketligaen

BK Amager sejrede for anden gang i slutspillet, da de sikrede sig en sejr efter 40 tætte minutter mod Holbæk-Stenhus.

Basketligaen

BC Copenhagen fortsatte den glimerende form og slog Bears Academy stort