fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Fire spillere forstærker Falcon

Falcon melder ud at klubben har fire spillere mere på plads til den kommende sæson. En af disse spillere blev allerede flere uger tilbage meldt klar til den kommende sæson, nemlig tidligere Rabbits profil Durell Vinson.

Pressemeddelelse: Alexander Andersen var blandt de bærende kræfter for Falcon 94’ere, som for 2 år siden spillede YHL finale. Han har været væk fra Falcon i et år, men vender nu tilbage og styrker herreholdet. Alexander ønskede at prøve kræfter med Basketligaen sidste år, og skiftede derfor til Hørsholm. Efter et år hvor han fik god erfaring, er han nu tilbage i Falcon og klar til at tilkæmpe sig en fast plads i rotationen.

Aske Thorsteinson kommer fra Aalborg, hvor han i flere år har huseret på deres Basketligahold. Aske er fysioterapeut og skal arbejde i København og har derfor valgt at forsætte karrieren i Falcon, hvilket vi selvfølgelig er rigtig glade for. Aske er fornuftig guard som er kendt for hans energiske forsvar.

Læs også: Durell Vinson tilbage i Basketligaen

Falcon er rigtig glad for at have 2 af sidste sæson dominerende spillere tilbage til endnu en spændende sæson. Disse 2 profiler var meget toneangivende i 1. division og med deres erfaring fra Basketligaen vil det være vigtige for Falcon muligheder i år.

Durell Vinson kom ligesom Jonas Bro til Falcon i november sidste år og gjorde at et talentfuldt hold blev mere effektivt. Durell er rigtig dygtigt og atletisk forsvarspiller som fylder meget i forsvaret. I angrebet er han garanti for aktion og arbejdet hårdt tæt på kurven.

Christian Thomsen er den perfekte holdspiller, som samtidigt scorer mange point og dækker godt forsvar. Christian var fantastisk i slutspillet og var holdet topscorer i alle slutspilskampe han deltog i. Christian er efterhånden blevet den mest erfarne Falcon spiller og vil være utrolig vigtig for Falcon i år, afslutter klubben med at skrive i pressemeddelelsen.

(Foto: Robert Dines Rasch)

 

Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

Bakken Bears

Lørdag aften skal det afgøres, hvem tager titlen i årets pokalturnering. Bliver det Bakken Bears eller Randers Cimbria, der kommer til at løfte pokalen?

Basketligaen

Holbæk-Stenhus fuldendte et stort comeback og vandt fredagens opgør mod Bears Academy

Basketligaen

Det var et brag af en kamp, der blev spillet i Svendborg mandag aften. Det blev gæsterne fra Næstved, der løb med sejren. Kampen...

Basketligaen

Geof Kotila, der har været en af de mest betydningsfulde personer i dansk basketball er gået bort.

Basketligaen

Randers Cimbria Getafe vandt mandag aften med 89-99 ude mod Horsens IC og viste stor styrke inden årets pokalfinale, der finder sted i weekenden.

Bakken Bears

Bakken Bears vandt stort over BMS Herlev, som de besejrede for anden gang i denne sæson. Denne gang vandt de med hele 34 point,...

Basketligaen

BK Amager sejrede for anden gang i slutspillet, da de sikrede sig en sejr efter 40 tætte minutter mod Holbæk-Stenhus.

Basketligaen

BC Copenhagen fortsatte den glimerende form og slog Bears Academy stort