fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Fire års forlængelse til Craig Pedersen

De sydfynske kaniner har sikret sig yderligere fire sæsoner med den nuværende head coach Craig Pedersen ved roret. Canadiske Pedersen kom til Svendborg Rabbits i 2003 og første Rabbits til en DM-sejr i sæsonen 2009/2010. I Rabbits’ ledelse håber man formentlig på mere guld i fremtiden, og føler sig sikre på, at Pedersen kan levere. Der er nemlig ingen optioner i kontrakter, der bygger på eksempelvis krav om placering.

Det har vi slet ikke set nogen grund til. I mine øjne har vi ligaens bedste træner. Det er et scoop for os at have fået så langvarig en aftale, lyder det fra Rabbits-direktør Troels Mortensen til Fyns Amts Avis.

Ro og kontinuitet
Med den langvarige kontrakt på fire år vil klubben gerne signalere ro og kontinuitet til sine omgivelser. Samtidig håber man på, at forlængelsen  kan være med til at tiltrække unge talenter, der gerne vil trænes af en kapacitet som Craig Pedersen, der nu syv år i træk har taget kaninerne til DM-finalen. Efter en periode med økonomisk ustabilitet har klubben fået bedre styr på tingene og skuer nu frem mod en ny sæson, hvor man satser på øget opbakning fra sponsorer. Blandt andet skal klubben ud og sælge et nyt sponsorkoncept, og man stiler fremadrettet fortsat efter at være med helt til tops de næste sæsoner.

Craig Pedersen
Alder: 47 år
Bopæl: Svendborg
Civilstatus: Gift
Født: Vancouver, Canada
Job: Træner for Rabbits og Lærer på Efterskolen ved Nyborg
Trænerkarriere: Cheftræner for Rabbits siden 2003
Spillerkarriere: Bakken Bears, Horsens IC
Hæder: Kåret som årets træner i basketligaen 3 gange

 

 

Annonce. Scroll for at læse videre.

Skrevet af

Denne profil bruges som forfatter til artikler med indhold fra flere af vores skribenter i samme artikel. F.eks. forudsigelser og gennemgange af hold og spillere, fra diverse turneringer.

Andre artikler med dette emne