fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Filip Rajovic: Sejren har været tæt på

Filip Rajovic, og resten af Stevnsgademandskabet, fik en længe ventet sejr over Værløse. En sejr de på Nørrebro havde håbet var kommet før.

Det var en forløsende oplevelse, da Stevnsgade søndag besejrede Værløse på udebane med 97-89. Sejren var især flot, da Værløse rent faktisk stadig kunne nå førstepladsen i Pro B. Topscorer i kampen var Stevnsgades Filip Rajovic, der var svært begejstret efter opgøret.

“Det var dejligt og længe ventet. Vi ærgrer os bare over, at vi først nu har knækket koden og ser hinanden på banen, hvilket er naturligt, når der har været så mange tilkommere til truppen midt i sæsonen.”

Og netop det faktum at spillere som Alassan Touray og Rajovic kom til midt i sæsonen har både givet mere kvalitet på banen, men samtidig været skyld i, at holdets sammensætning krævede længere tid. Både træner og spillere har dog været fortrøstningsfulde trods de mange nederlag, da der langsomt kom en rød tråd ind i spillet, og troen på en sejr stille og roligt blev større.

“Det har da gavnet holdet, at kunne få nogle erfarne og dygtige spillere ind, men det har nok også skabt lidt turbulens. Vi fylder jo begge meget, og vi skulle tilpasse os et helt nyt system.”

“Og ja, vi har virkelig kunne mærke det (at sejren var tæt på at komme, red.), og vi havde endda set sejren komme før – men småskader og andre hindringer har bare holdt os fra det, desværre.”

Jublen over sejren var naturligvis stor, men heller ikke større, end at fokus nu er på den sidste kamp i grundspillet. Her møder Stevnsgade BMS Herlev Wolfpack. Kampen er den sidste for Stevnsgades vedkommende, inden den står på en alt for lang sommerferie. Derfor håber Rajovic, at de kan slutte godt af.

“Vi fik fejret sejren med en god træning dagen efter, og så kan vi forhåbenligt runde fejringen af i aften efter kampen mod Wolfpack.”

Skrevet af

Skribent på Basketligaen siden 2013. Dansk basket er den klare favorit, men der følges med i basket på internationalt plan både i NBA og Europa.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Lørdag eftermiddag mødtes Værløse Blue Hawks og BC Copenhagen. Det blev et opgør, som bød på tæt basketball, men det blev hjemmeholdet, der sluttede...

Basketligaen

Sejren var ikke til at tage fejl af, da Horsens IC besejrede BMS Herlev med 36 point. Efter de fire perioder var stillingen 84-48.

Basketligaen

14-årige Oskar Skaaning kan nu kalde sig den yngste debutant i Basketligaens historie, efter han lørdag fik otte minutter i Bears Academy´s nederlag til...

Basketligaen

Den tidligere Randers Cimbria-spiller Mikel Beyers skal i sæson 2023/24 spille i den bedste slovenske række.

Basketligaen

Den danske landsholdsspiller Jonathan Klussmann skifter til Fundación Globalcaja La Roda i Spanien. La Roda spiller i landets tredjebedste række.

Basketligaen

Efter en tæt kamp mellem BMS Herlev og BK Amager, kunne hjemmeholdet fejre en sejr i deres åbningskamp i denne sæson af Basketligaen. BMS...

Bakken Bears

Bakken Bears slap med skrækken, da de tirsdag var lige ved at smide en 23-points føring over styr. Bjørnene slog Horsens IC med 94-87.

Basketligaen

Nørrebrohallen bød på basket i topklasse, da BC Copenhagen og Svendborg Rabbits mødtes. Gæsterne fra Fyn løb med sejren, der lød på 67-73 over...