fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Falcon henter landsholdsspiller

Efter et par uger med rygter omkring et muligt skifte til Falcon er det nu endeligt officielt, Alexander Bak er ny mand i Falcon.

Falcons mål med rekruteringen i år, er at tilknytte nogle få håndplukkede spillere, som virkelig kan og vil hjælpe holdet. Det er meget vigtigt for klubben at forblive i Basketligaen, så vi kan fortsætte den gode udviklingen af Sposornetværket omkring vores Elitehold de næste par år, skriver klubben i en pressemeddelelse.

Med tilgangen af Alexander Bak får vi lige netop det. Alexander er en ung spiller, som passer perfekt ind på holdet og som allerede har opbygget en del erfaring i basketligaen. Han er vandt til det pres, som er bærende spiller automatisk må leve med og det vil utvivlsomt hjælpe Falcon i de afgårende kampe, som næste sæson vil byde på.

Læs også: Falcon Elite skal drives særskilt

Alexander har efterhånden spillet mange landskampe på forskellige alderstrin og er i denne uge med Herrelandsholdet, hvor han er blandt de sidste 20 spillere, der kæmper om en plads holdet til EM kval.

”Alexander Bak er en spiller vi har ønsket til klubben lige siden han vendte hjem fra USA sidste år. Han symboliserer den agrresive og tekniske spillestil, som Falcon vil spille” udtaler Sportschef Claus Strøh. ”Jeg, holdet og klubben er glade for at lykkedes at tilknytte Alexander til klubben, hvor familien Bak i mange år prægede både klubbens herre og dame hold”.

“Jeg er rigtig glad for at have fået en aftale med Falcon Basket. Det er en klub, der er ambitiøs men stadigvæk nede på jorden. Rade Vujnovic er en meget dygtig træner, der vil kunne udvikle mit spil yderligere og vi er et spændende hold som nok skal overraske nogen” fortæller Alexander Bak. ”Der er en god stemning på holdet og jeg glæder mig meget til sæsonen starter”

Alexander Bak der kommer til Falcon fra Hørsholm 79ers snittede sidste sæson 9.9 point, 5.6 rebounds og 3.5 assists pr. kamp for nordsjællænderne.

(Foto: Mikkel Thomasen)

Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

Bakken Bears

Lørdag aften skal det afgøres, hvem tager titlen i årets pokalturnering. Bliver det Bakken Bears eller Randers Cimbria, der kommer til at løfte pokalen?

Basketligaen

Holbæk-Stenhus fuldendte et stort comeback og vandt fredagens opgør mod Bears Academy

Basketligaen

Det var et brag af en kamp, der blev spillet i Svendborg mandag aften. Det blev gæsterne fra Næstved, der løb med sejren. Kampen...

Basketligaen

Geof Kotila, der har været en af de mest betydningsfulde personer i dansk basketball er gået bort.

Basketligaen

Randers Cimbria Getafe vandt mandag aften med 89-99 ude mod Horsens IC og viste stor styrke inden årets pokalfinale, der finder sted i weekenden.

Bakken Bears

Bakken Bears vandt stort over BMS Herlev, som de besejrede for anden gang i denne sæson. Denne gang vandt de med hele 34 point,...

Basketligaen

BK Amager sejrede for anden gang i slutspillet, da de sikrede sig en sejr efter 40 tætte minutter mod Holbæk-Stenhus.

Basketligaen

BC Copenhagen fortsatte den glimerende form og slog Bears Academy stort