fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Falcon Elite skal drives særskilt

Falcons elitearbejde skal frem over drives med særskilt bestyrelse, budget og egne vedtægter for enheden. Og det er fastlagt i en samarbejdsaftale, at moderklubbens økonomiske bidrag skal udfases med et fast beløb, så eliten ikke drives af kontingenter fra ungdom og sekunda, skriver klubben i en pressemeddelelse.

Basketligaen kræver, at elitearbejdet for holdene i ligaen drives af en separat enhed adskilt fra moderklubben. Det har vi i Falcon valgt at bruge som anledning til at udskille eliten i en særskilt forening med egne vedtægter.

Der er indgået en samarbejdsaftale mellem moderklubben Falcon og Falcon Elite. Her er præciseret hvilke opgaver, der løses af de respektive parter. Licensen til eliteholdene ejes fortsat af moderklubben. Der er aftalt et beløb, der overføres fra moderklubben til Falcon Elite samt at dette udfases med en fast rate.

Det har været særdeles vigtigt at præcisere, at eliten på sigt ikke skal drives ved hjælp af kontingenter indbetalt af ungdom og sekunda hold. Elite i Falcon skal også betyde elite uden for banen, dvs. at eliten primært skal drives af sponsorater og andre indtægter.

Læs også: Mads Vægter: Aldrig nemt at stoppe med den sport man har dyrket hele livet

Falcon Elite blev oprettet den 4. juli med følgende bestyrelse: Claus Strøh (formand), Thea Nørgaard (næstformand),

Annonce. Scroll for at læse videre.

Niels Jørgen Jensen (menigt medlem) og Henrik Dissing (menigt medlem, udpeget på vegne af moderklubben). Bestyrelsen kan optage yderligere 2 personer.

Arbejdet er organiseret således, at Claus Strøh (Sportchef) og Thea Nørgaard udgør et team omkring det sportslige for herre og dameelite samt hjemmekampe, mens Niels Jørgen Jensen og Henrik Dissing udgør et team omkring de økonomiske forhold, sponsorater og samarbejde med erhvervslivet.

Den første ordinære generalforsamling vil blive afholdt i efteråret 2013. Alle voksne medlemmer af moderklubben Falcon er stemmeberettiget på Falcon Elites generalforsamling, afslutter klubben med at skrive i pressemeddelelsen.

Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Onsdag var der to kampe på programmet i Svendborg. Først landskampen mellem Danmark og Australien. Og bagefter var der basketball på programmet igen. Værterne...

Basketligaen

Tirsdag kunne ligaens førerhold, Team FOG Næstved, præsentere et underskud på driften i 2021/2022 sæsonen. Det skriver klubben i en pressemeddelelse på deres Facebookside.

Basketligaen

Holbæk-Stenhus´ kedelige stime af nederlag fortsætter. Søndag blev holdet besejret af Værløse Blue Hawks.

Basketligaen

En stærk anden halvleg sikrede Horsens IC sejren, da BK Amager søndag var på besøg i Forum Horsens.

Basketligaen

En suveræn fjerde periode af Bears Academy betød, at BC Copenhagen måtte forlade Vejlby-Risskov Hallen i det nordlige Aarhus uden sejr. Academy vandt med...

Basketligaen

Siler Schneider skifter til Rasta Vechta, der spiller i den næstbedste tyske række.

Basketligaen

BMS Herlev leverede endnu en overraskelse, da de lørdag eftermiddag besejrede Svendborg Rabbits med 87-79.

Bakken Bears

Team FOG Næstved har i den grad meldt sig ind i kampen om førstepladsen i Basketligaen, efter de tirsdag besejrede Bakken Bears i Aarhus....