fbpx
Connect with us

Bakken Bears

Diouf tager yderligere to år i Smilets By

Michel Diouf har forlænget i yderligere to sæsoner med Bakken Bears, således fremgår det af en pressemeddelse, som mandag formiddag blev offentliggjort på Bears’ Facebook-side. Én rigtig vigtig signing, da man med Diouf er garanteret fantastisk forsvar, samt rutine til den kommende Champions League-kvalifikation, der venter i september.

Den 32-årige senegaleser har været i Smilets By siden 2015, med stor succes til følge. Over de seks sæsoner er det blevet til fem DM-mesterskaber og fire pokaltitler. Udover det, har han også personligt opnået en del. I fjord blev han kåret som DM-finalernes bedste spiller, og yderligere er han fire gange blevet udvalgt som årets forsvarsspiller. Det er dermed en ganske vigtig signing for bjørnene, der nu har bundet en af de toneangivende profiler til to år mere i Bears-trøjen.

”I alle mine år i Aarhus, er Bakken Bears blevet som en familie for mig. Jeg håber, vi kan blive ved med at lægge på og få en endnu bedre sæson end sidste år, især vil jeg arbejde hårdt for at vi når med i Basketball Champions League” udtaler en glad Diouf, som desuden er optimistisk omkring holdets europæiske chancer.

Sportsdirektør hos Bakken Bears, Michael Piloz er også yderst tilfreds med forlængelsen.

“Michel Diouf er en af vores absolutte nøglespillere, og det er derfor en særdeles vigtig brik i opbygningen af Bakken Bears-holdet til sæsonen 2020/21, at Michel fortsat er en del af holdet,” siger Piloz.

Michel Diouf er med sine 285 kampe dén udenlandske spiller, som har haft flest optrædener for Bakken Bears. En bedrift, som således kun bliver større med de to kommende sæsoner i vente.

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

Mit navn er Mads, jeg er 21 år og kommer oprindeligt fra Svendborg. Min store basketpassion og basketviden kommer igennem mange års overværelse af kampe fra Basketligaen primært fokuseret på de vilde kaniner fra Sydfyn. Jeg har dog også en stor interesse i NBA og basketball generelt.

Advertisement
Advertisement
Advertisement

More in Bakken Bears