fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Devin Thomas til England

Devin Thomas har tegnet en kontrakt med engelske Surrey Schorchers. Det er den tidligere BMS Herlev-profils tredje klub alene i denne sæson.

Foto: FN Sportsfoto

Devin Thomas har fået ny adresse. Den amerikanske power forward, der i sidste sæson spillede for BMS Herlev i Basketligaen, har skrevet under med Surrey Schorchers i England. Schorchers spiller i den bedste liga i England.

25-årige Devin Thomas tog hul på sæsonen i Finland hos Helsinki Seagulls, hvor det blot blev til to kampe, hvori han snittede 1,5 point og 2 rebounds. Derefter tog han turen til Tjekkiet for at tørne ud for BK Geosan Kolin. Han fik dog aldrig debut for klubben grundet en skade.

Surrey Schorchers ligger på sidstepladsen i den engelske BBL med én sejr i otte kampe.

Thomas leverede 15,6 point, 7 rebounds og 1,7 assists i snit over 25 kampe for BMS Herlev i sidste sæson.

Skrevet af

Jeg er sidens redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 21 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe.

Annonce
Annonce

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Devon Thomas har skrevet under med finske Lahti Basketball.

Basketligaen

22-årige Leonardo Carlino har skrevet under på en kontrakt med Horsens IC.

Nyhedsoversigt

Basketballmediet Eurobasket.com har sat spotlight på Basketligaen og uddelt deres årlige sæsonpriser.

Basketligaen

Derrick Woods har skrevet under på en kontrakt med Venados de Mazatlan.

Basketligaen

Hør en hudløst ærlig Aladdin Barakeh fortælle sin historie i denne episode, hvor han kommer ind på den skade, der satte en stopper for...

Bakken Bears

Anders Sommer vandt torsdag aften sit første mesterskab som manden i spidsen for Bakken Bears. Hør fra mestertræneren her.

Bakken Bears

Årets Finals Most Valuable Player var en glad mand, da vi mødte ham, efter Bakken Bears sweepede Svendborg Rabbits med 4-0 i årets finaleserie...

Bakken Bears

Vi fangede Michel Diouf til et interview, efter Bakken Bears torsdag hentede klubbens 20. danske ligatitel, og den tårnhøje senegaleser kunne fortælle, at en...