fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Bakken Bears

Deshawn Stephens siger op i Bosnien efter manglende udbetaling af løn

Deshawn Stephens, der har en fortid i Bakken Bears, er ifølge basketballmediet Sportando færdig i Bosnien.

Foto: Basketball Champions League - championsleague.basketball

Deshawn Stephens, der i sidste sæson var på kontrakt hos Bakken Bears, har sagt op hos bosniske BC Igokea. Amerikaneren forlader klubben før tid, da Igokea ikke har udbetalt løn til den bomstærke forward, der vandt The Double med Bakken Bears i sidste sæson.

Det har Sportando-journalisten Nicola Lupo meldt ud på Twitter.

Stephens, der har været en af Igokeas bærende profiler i denne sæson, kommer derfor ikke til at spille med, når Igokea tager hul på slutspillet i ABA-ligaen samt den hjemlige bosniske division 1 om en uges tid. Igokea spiller med i ABA-ligaen, da de simpelthen ikke møder nok modstand i den hjemlige bosniske liga.

ABA-ligaen består af hold fra Serbien, Slovenien, Montenegro og Kroatien, og minder på mange måder om VTB United League. I ABA-ligaen spiller store hold som Partizan Beograd, Crvena Zvezda og KK Buducnost.

Udover de to ligaer har Stephens og Igokea også deltaget i Basketball Champions League i denne sæson.

Stephens har udover Danmark og Bosnien også spillet basketball i Frankrig, Israel, Italien, Japan, Tyrkiet og Venezuela.

Skrevet af

Jeg er sidens redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 21 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe.

Annonce
Annonce

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Devon Thomas har skrevet under med finske Lahti Basketball.

Basketligaen

22-årige Leonardo Carlino har skrevet under på en kontrakt med Horsens IC.

Internationalt

Daniel Mortensen er efter en flot sæson kåret som vinder af prisen "Import Player of the Year" i den islandske Subway League.

Nyhedsoversigt

Basketballmediet Eurobasket.com har sat spotlight på Basketligaen og uddelt deres årlige sæsonpriser.

Basketligaen

Derrick Woods har skrevet under på en kontrakt med Venados de Mazatlan.

Internationalt

Sebastian Åris og Saskatchewan Rattlers åbnede i nat sæsonen i den canadiske liga med en sejr i en tæt kamp mod Niagara River Lions,...

Basketligaen

Hør en hudløst ærlig Aladdin Barakeh fortælle sin historie i denne episode, hvor han kommer ind på den skade, der satte en stopper for...

Internationalt

Rapperen J. Cole har skrevet under med Scarborough Shooting Stars i den canadiske liga, som Basketligaens MVP Sebastian Åris også skal spille i sommeren...