fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Aalborg Vikings

Den historiske kamp udskudt, Bakken Bears fik sikker sejr

Det blev ikke til den historiske kamp, som det kunne have været i Aalborg Stadionhal, men dramaet op til kampen var uden sammenligning i denne sæson, indleder Aalborg med at skrive i deres pressemeddelelse.

De danske mestre fra Bakken Bears kom til Aalborg ikke mindre 48 timer efter trænerskiftet til den tidligere mestertræner Steffen Wich. Derudover måtte Aalborg Vikings vente helt til tirsdag eftermiddag for at få spilletilladelsen på Milan Bjegovic. Begge hold kom derfor til kampen med nye ideer og anderledes spil end tidligere på sæsonen.

I første periode lagde Bakken bedst ud. Efter 3 minutters spil havde gæsterne bragt sig foran med 2-8 med hurtigt spil og hurtige afleveringer frem ad banen. Bears formår at holde fast i føringen indtil 4-12. Det offensive spil fra Vikings begyndte at fungere og inden pausen stod der 14-17 til gæsterne.

Anden periode starter med 6 point i træk til Bears inden Vikings svarede igen til 18-23. holdene fulgtes ad indtil 22-25, hvor fire 3 points skud fra Bakken Bears øgede deres føring til 31-43 inden halvlegen. Specielt Andreas Jacobsen for Bakken Bears var en stor bidrager til gæsternes føring med 10 point i anden periode.

Efter halvlegen blev Vikingerne presset i deres opspil. Det kendte Bakken pres startede en tredje periode, hvor presspillet formåede at ryste point af sig mod et Vikings mandskab, der ikke kunne finde melodien. Bakken spil blev for meget for Vikingernes forsvar, selvom i enkelte momenter, stoppede Vikings Bakkens angreb. Gæsterne vandt tredje periode 16-26 og udbyggede deres føring til 47-69.

Bakken dominansen fortsatte videre i sidste periode. Med udskiftninger gennem hele kampen fik de presset Vikings i bund og deres presspil holdte helt hen til sidst i fjerde periode. Vikingerne forsøgte bravt at kæmpe sig tilbage i kampen. Stemningen i Aalborg Stadionhal blev blusset op af tilskuerne, som bakkede op om deres vikinger helt til det sidste. Med klappende tilskuere for det unge Vikings mandskab, vandt gæsterne dog 58-94. En kamp, hvor Vikings nu kan holde juleferie og samle kræfter til næste halvdel af sæsonen.

Aalborg Vikings bedste spiller blev Niels Koch Andreasen: 13 point, 4 rebounds, 3 assists.

Bakken Bears bedste spiller blev Nicolai Iversen: 18 point, 7 rebounds, 1 assist.

Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

Bakken Bears

Bakken Bears er pokalmestre, efter de i årets pokalfinale udspillede Randers Cimbria med 82-61. Bakken Bears gjorde det onde ved rivalerne fra Randers og...

Bakken Bears

Lørdag aften skal det afgøres, hvem tager titlen i årets pokalturnering. Bliver det Bakken Bears eller Randers Cimbria, der kommer til at løfte pokalen?

Basketligaen

Holbæk-Stenhus fuldendte et stort comeback og vandt fredagens opgør mod Bears Academy

Basketligaen

Det var et brag af en kamp, der blev spillet i Svendborg mandag aften. Det blev gæsterne fra Næstved, der løb med sejren. Kampen...

Basketligaen

Geof Kotila, der har været en af de mest betydningsfulde personer i dansk basketball er gået bort.

Basketligaen

Randers Cimbria Getafe vandt mandag aften med 89-99 ude mod Horsens IC og viste stor styrke inden årets pokalfinale, der finder sted i weekenden.

Bakken Bears

Bakken Bears vandt stort over BMS Herlev, som de besejrede for anden gang i denne sæson. Denne gang vandt de med hele 34 point,...

Basketligaen

BK Amager sejrede for anden gang i slutspillet, da de sikrede sig en sejr efter 40 tætte minutter mod Holbæk-Stenhus.