fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Aalborg Vikings

Den historiske kamp udskudt, Bakken Bears fik sikker sejr

Det blev ikke til den historiske kamp, som det kunne have været i Aalborg Stadionhal, men dramaet op til kampen var uden sammenligning i denne sæson, indleder Aalborg med at skrive i deres pressemeddelelse.

De danske mestre fra Bakken Bears kom til Aalborg ikke mindre 48 timer efter trænerskiftet til den tidligere mestertræner Steffen Wich. Derudover måtte Aalborg Vikings vente helt til tirsdag eftermiddag for at få spilletilladelsen på Milan Bjegovic. Begge hold kom derfor til kampen med nye ideer og anderledes spil end tidligere på sæsonen.

I første periode lagde Bakken bedst ud. Efter 3 minutters spil havde gæsterne bragt sig foran med 2-8 med hurtigt spil og hurtige afleveringer frem ad banen. Bears formår at holde fast i føringen indtil 4-12. Det offensive spil fra Vikings begyndte at fungere og inden pausen stod der 14-17 til gæsterne.

Anden periode starter med 6 point i træk til Bears inden Vikings svarede igen til 18-23. holdene fulgtes ad indtil 22-25, hvor fire 3 points skud fra Bakken Bears øgede deres føring til 31-43 inden halvlegen. Specielt Andreas Jacobsen for Bakken Bears var en stor bidrager til gæsternes føring med 10 point i anden periode.

Efter halvlegen blev Vikingerne presset i deres opspil. Det kendte Bakken pres startede en tredje periode, hvor presspillet formåede at ryste point af sig mod et Vikings mandskab, der ikke kunne finde melodien. Bakken spil blev for meget for Vikingernes forsvar, selvom i enkelte momenter, stoppede Vikings Bakkens angreb. Gæsterne vandt tredje periode 16-26 og udbyggede deres føring til 47-69.

Bakken dominansen fortsatte videre i sidste periode. Med udskiftninger gennem hele kampen fik de presset Vikings i bund og deres presspil holdte helt hen til sidst i fjerde periode. Vikingerne forsøgte bravt at kæmpe sig tilbage i kampen. Stemningen i Aalborg Stadionhal blev blusset op af tilskuerne, som bakkede op om deres vikinger helt til det sidste. Med klappende tilskuere for det unge Vikings mandskab, vandt gæsterne dog 58-94. En kamp, hvor Vikings nu kan holde juleferie og samle kræfter til næste halvdel af sæsonen.

Aalborg Vikings bedste spiller blev Niels Koch Andreasen: 13 point, 4 rebounds, 3 assists.

Bakken Bears bedste spiller blev Nicolai Iversen: 18 point, 7 rebounds, 1 assist.

Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Holbæk-Stenhus har hentet Patrick Renane til klubben. Renane spillede senest i USA.

Bakken Bears

Den tidligere Bakken Bears-stjerne DeVaughn Akoon-Purcell skifter Lokomotiv Kuban ud med UNICS Kazan.

Basketligaen

Horsens IC har fredag offentliggjort tilføjelsen af 19-årige Elias Nørgaard, der kommer til HIC efter to år på high school i USA.

Basketligaen

Værløse Blue Hawks oplyser på Facebook, at de har forlænget aftalerne med Karl Boje Formann og Mikke Hauge.

Bakken Bears

Ryan Evans forlader Bakken Bears efter seks sæsoner, oplyser aarhusianerne på Facebook.

Bakken Bears

Efter to sæsoner hos Bakken Bears rykker 21-årige Gustav Knudsen til Belgien, hvor han har skrevet under på en aftale med Spirou Charleroi.

Basketligaen

BMS Herlev har hentet 22-årige Andreas Mortensen hjem efter en enkelt sæson på Sydfyn hos Svendborg Rabbits.

Bakken Bears

35-årige Michel Diouf har spillet sin sidste kamp for Bakken Bears, oplyser de danske mestre på Facebook.