fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Den dårlige stime fortsætter i Stevnsgade

En kamp mod et andet Pro B hold, kunne ikke give Stevnsgade deres længeventede første sejr. EBAA tog fra hovedstaden med deres anden sejr i år.

Horsens IC og Wolfpack var ikke de eneste hold i aktion lørdags. Stevnsgade Supermen tog imod EBAA i et opgør i bunden af Pro B. Stevnsgade havde endnu ikke smagt sejrens sødme i denne sæson, og EBAA havde blot vundet én enkelt kamp. Begge hold havde altså brug for en sejr.

Kampen var jævnbyrdig i en stor del af kampen, og bølgede meget frem og tilbage. EBAA kom bedst fra start og bragte sig foran med 16 i første periode. Supermen endte så perioden med et 16-3 run, og den endte 23-26. I anden periode kom gæsterne hurtigt foran med ti og selvom københavnerne igen kom lidt tilbage, gik EBAA til pause med en ni points føring (35-44).

Anden halvleg er mere af det samme. EBAA leverede første slag, hvorefter Stevnsgade kæmpede sig tilbage. Stefan Jevric var hjemmeholdets helt store spiller. Han endte kampen med 30 point, syv rebounds og syv assists. Med hans 23. point bragte han Stevnsgade tilbage i kampen ved stillingen 55-56. EBAA holdte sig imidlertid i front og gik ind i fjerde periode med en snæver føring (58-60).

I fjerde periode havde Stevnsgade tabt pusten, de kunne ikke følge med århusianerne, som vandt perioden sikkert med hele 11 point. Da kampen blev fløjtet af måtte Stevnsgade se sig slået for syvende kamp i træk, mens EBAA fik sin anden sejr og indtog andenpladsen i Pro B.

Den dominerende spiller fra Stevnsgade var som sagt Stefan Jevric, der førte hjemmeholdet an i point, rebounds, assists og effektivitet. For udeholdet blev David Kristensen topscorer med 20 point og ni rebounds.

Stevnsgades næste kamp er på fredag mod Bakken Bears på hjemmebane. Herefter venter kampe ude mod Wolfpack og hjemme mod Værløse. Sidstnævnte er nok københavnernes bedste chance for at få en sejr inden årsskiftet.

EBAA tager søndag imod Værløse hjemme i Århus, hvorefter der venter en tur til Herlev mod førstepladsen i Pro B, Wolfpack.

Skrevet af

Annonce
Annonce

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Horsens IC har tilføjet den amerikanske point guard Chris Lykes til truppen.

Basketligaen

Svendborg Rabbits har hentet Tyrell Kirk til klubben og udstyret amerikaneren med en to-årig aftale.

Basketligaen

Den svenske guard, Jordan Lou, er ny Team FOG Næstved spiller. Lou, som i sidste sæson spillede for BMS Herlev, skal prøve kræfter med...

Basketligaen

Den tidligere Horsens IC-profil Khalil Ahmad er blevet kåret som Most Valuable Player i den bedste canadiske række, CEBL.

Basketligaen

Efter fem sæsoner væk fra Horsens IC, vender Esben Reinholt nu snuden hjemad til HIC, hvor han spillede i sin barndom, og senest for...

Basketligaen

Svendborg Rabbits har sikret sig amerikanske Devin Whitfield til den kommende sæson.

Bakken Bears

Vi følger Basketligaens off season nøje og vil løbende opdatere denne artikel, når der sker ændringer på holdene. Dan dig et overblik over holdene...

Basketligaen

Randers Cimbria har landet en aftale med 25-årige Viktor Lorenzen, der kommer til Kronjylland efter en sæson i den tredjebedste italienske række.