fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Den dårlige stime fortsætter i Stevnsgade

En kamp mod et andet Pro B hold, kunne ikke give Stevnsgade deres længeventede første sejr. EBAA tog fra hovedstaden med deres anden sejr i år.

Horsens IC og Wolfpack var ikke de eneste hold i aktion lørdags. Stevnsgade Supermen tog imod EBAA i et opgør i bunden af Pro B. Stevnsgade havde endnu ikke smagt sejrens sødme i denne sæson, og EBAA havde blot vundet én enkelt kamp. Begge hold havde altså brug for en sejr.

Kampen var jævnbyrdig i en stor del af kampen, og bølgede meget frem og tilbage. EBAA kom bedst fra start og bragte sig foran med 16 i første periode. Supermen endte så perioden med et 16-3 run, og den endte 23-26. I anden periode kom gæsterne hurtigt foran med ti og selvom københavnerne igen kom lidt tilbage, gik EBAA til pause med en ni points føring (35-44).

Anden halvleg er mere af det samme. EBAA leverede første slag, hvorefter Stevnsgade kæmpede sig tilbage. Stefan Jevric var hjemmeholdets helt store spiller. Han endte kampen med 30 point, syv rebounds og syv assists. Med hans 23. point bragte han Stevnsgade tilbage i kampen ved stillingen 55-56. EBAA holdte sig imidlertid i front og gik ind i fjerde periode med en snæver føring (58-60).

I fjerde periode havde Stevnsgade tabt pusten, de kunne ikke følge med århusianerne, som vandt perioden sikkert med hele 11 point. Da kampen blev fløjtet af måtte Stevnsgade se sig slået for syvende kamp i træk, mens EBAA fik sin anden sejr og indtog andenpladsen i Pro B.

Den dominerende spiller fra Stevnsgade var som sagt Stefan Jevric, der førte hjemmeholdet an i point, rebounds, assists og effektivitet. For udeholdet blev David Kristensen topscorer med 20 point og ni rebounds.

Stevnsgades næste kamp er på fredag mod Bakken Bears på hjemmebane. Herefter venter kampe ude mod Wolfpack og hjemme mod Værløse. Sidstnævnte er nok københavnernes bedste chance for at få en sejr inden årsskiftet.

EBAA tager søndag imod Værløse hjemme i Århus, hvorefter der venter en tur til Herlev mod førstepladsen i Pro B, Wolfpack.

Skrevet af

Annonce
Annonce

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Horsens IC hentede søndag en sejr på en utrolig scoring af amerikanske Andy Cleaves. HIC vandt mod Værløse Blue Hawks med 95-92.

Bakken Bears

Bakken Bears fortsatte lørdag den ubesejrede stime i Basketligaen med en overbevisende sejr mod Team FOG Næstved.

Basketligaen

Der var lagt op til en yderst spændende kamp i Nørrebrohallen lørdag eftermiddag, da theView Copenhagen tog imod Bears Academy. Det stod hurtigt klart,...

Basketligaen

Med en pligtsejr over BMS Herlev, kan Randers Cimbria nu snuse til Team FOG Næstved, som lige nu ligger på tredjepladsen. Randers Cimbria vandt...

Basketligaen

Gage Davis, der i sidste sæson spillede for Horsens IC, har fundet sig en ny arbejdsgiver i Italien. Amerikaneren har skrevet under med Pistoia,...

Basketligaen

Værløse Blue Hawks revancherede sig, da de torsdag aften fik besøg af BMS Herlev. Hawks vandt med 103-87.

Basketligaen

Team FOG Næstved havde indtil i dag to ledige pladser på deres holdkort, men den ene af de pladser er nu blevet besat. Næstved...

Basketligaen

Miki Novovic, der gennem to sæsoner var på kontrakt hos Team FOG Næstved, skifter til Horsens IC.