fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Bakken Bears

Déjà vu i Vejlby Risskov hallen!

Horsens IC slog Bakken Bears i Vejlby Risskov hallen, og er nu blot et enkelt skridt fra DM-finalen.

Horsens IC - Fans - HIC - Darko Jukic - Bakken Bears - Per Wied

Déjà vu for Bakken Bears der sidste år i semifinalen ligeledes tabte på hjemmebane, og kom bagud 2-1 i serien. Dengang formåede bjørnene at vende serien og vinde kamp 4 og 5, og dermed sikre sig en plads i DM-finalen. Det bliver derfor spændende at se om de forsvarende mestre kan gentage successen fra sidste år.

Anton Elsner startede kampen som lyn og torden, og scorede halvdelen af Horsens point i første periode. Han var blandt andet 3/4 bag trepointslinjen, og var i særdeleshed årsagen til at Horsens holdte trit med Bakken Bears. I anden periode trak de forsvarende mestre lidt fra, og de kunne således gå til pause med en føring på 49-42.

Anden halvleg tilhørte Horsens IC, hvor især Skyler Bowlin og Vedran Borovcanin viste deres værd for holdet. Bakken Bears fik aldrig tingene til at fungere offensivt, og de scorede da også blot 19 point i hele anden halvleg.

Anton Elsner havde 19 point i kampen, heriblandt en vigtig treer i fjerde periode. Han spillede uden tvivl hans bedste kamp i denne sæson, i et opgør som endte med en sejr til Horsens på 80-68.

Topscorer for hjemmholdet blev Chris Christoffersen med 17 point. For Horsens havde Skyler Bowlin 20 point, godt efterfulgt af Anton Elsner med 19 point.

Den potentielt sidste kamp i serien spilles på torsdag kl. 19.00 i Forum Horsens.

(Foto: Per Wied)

Skrevet af

Denne profil bruges som forfatter til artikler med indhold fra flere af vores skribenter i samme artikel. F.eks. forudsigelser og gennemgange af hold og spillere, fra diverse turneringer.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Det var et brag af en kamp, der blev spillet i Svendborg mandag aften. Det blev gæsterne fra Næstved, der løb med sejren. Kampen...

Basketligaen

Geof Kotila, der har været en af de mest betydningsfulde personer i dansk basketball er gået bort.

Basketligaen

Randers Cimbria Getafe vandt mandag aften med 89-99 ude mod Horsens IC og viste stor styrke inden årets pokalfinale, der finder sted i weekenden.

Bakken Bears

Bakken Bears vandt stort over BMS Herlev, som de besejrede for anden gang i denne sæson. Denne gang vandt de med hele 34 point,...

Basketligaen

BK Amager sejrede for anden gang i slutspillet, da de sikrede sig en sejr efter 40 tætte minutter mod Holbæk-Stenhus.

Basketligaen

BC Copenhagen fortsatte den glimerende form og slog Bears Academy stort

Basketligaen

Der var masser af drama, da Randers Cimbria torsdag sejrede mod Svendborg Rabbits. Kaninerne havde muligheden for at stjæle sejren til sidst, men til...

Basketligaen

Onsdag aften tog Bears Academy imod Holbæk-Stenhus i Vejlby-Risskov Hallen, og forud for opgøret havde hverken af holdene været godt kørende. Academy havde tabt...