fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Bakken Bears

Déjà vu i Vejlby Risskov hallen!

Horsens IC slog Bakken Bears i Vejlby Risskov hallen, og er nu blot et enkelt skridt fra DM-finalen.

Horsens IC - Fans - HIC - Darko Jukic - Bakken Bears - Per Wied

Déjà vu for Bakken Bears der sidste år i semifinalen ligeledes tabte på hjemmebane, og kom bagud 2-1 i serien. Dengang formåede bjørnene at vende serien og vinde kamp 4 og 5, og dermed sikre sig en plads i DM-finalen. Det bliver derfor spændende at se om de forsvarende mestre kan gentage successen fra sidste år.

Anton Elsner startede kampen som lyn og torden, og scorede halvdelen af Horsens point i første periode. Han var blandt andet 3/4 bag trepointslinjen, og var i særdeleshed årsagen til at Horsens holdte trit med Bakken Bears. I anden periode trak de forsvarende mestre lidt fra, og de kunne således gå til pause med en føring på 49-42.

Anden halvleg tilhørte Horsens IC, hvor især Skyler Bowlin og Vedran Borovcanin viste deres værd for holdet. Bakken Bears fik aldrig tingene til at fungere offensivt, og de scorede da også blot 19 point i hele anden halvleg.

Anton Elsner havde 19 point i kampen, heriblandt en vigtig treer i fjerde periode. Han spillede uden tvivl hans bedste kamp i denne sæson, i et opgør som endte med en sejr til Horsens på 80-68.

Topscorer for hjemmholdet blev Chris Christoffersen med 17 point. For Horsens havde Skyler Bowlin 20 point, godt efterfulgt af Anton Elsner med 19 point.

Den potentielt sidste kamp i serien spilles på torsdag kl. 19.00 i Forum Horsens.

(Foto: Per Wied)

Skrevet af

Denne profil bruges som forfatter til artikler med indhold fra flere af vores skribenter i samme artikel. F.eks. forudsigelser og gennemgange af hold og spillere, fra diverse turneringer.

Andre artikler med dette emne

Bakken Bears

Bakken Bears fik udbygget deres føring i finaleserien, da de på udebane i Næstved besejrede Team FOG med 81-94 i kamp to.

Basketligaen

Kamp et sluttede med en sejr til Bakken Bears, men Næstveds Oliver Klit kan se aftenens kamp sluttede med en sejr til Næstved, takket...

Basketligaen

Tidligere meldte BMS Herlev ud, at de ikke forlængede samarbejdet med deres mangeårige træner, Adrian Moss. Nu har klubben fundet en ny træner, som...

Basketligaen

Det 21-årige danske Bakken Bears-talent Gustav Knudsen har officielt tilmeldt sig NBA-draften 2024.

Bakken Bears

Bakken Bears har kvalificeret sig til dette års finale i Basketligaen efter en storsejr over Svendborg Rabbits mandag aften. I den anden semifinale er...

Basketligaen

Horsens IC meddeler på Facebook, at klubben har forlænget aftalen med Liam Churchill for endnu en sæson.

Basketligaen

BK Amager sejrede søndag i Aarhus, hvor Bears Academy led et 61-64-nederlag.

Bakken Bears

Frederik Drejer var topscorer for en decimeret Bakken Bears-trup, da ENBL-mesteren fra Aarhus fredag aften slog Svendborg Rabbits med 62-86.