fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Bakken Bears

De unge danske talenter udmærkede sig, da Bakken Bears moste BK Amager

En ung udgave af Bakken Bears-truppen kom, så og sejrede, da de fredag udspillede BK Amager med 69-107.

Foto: Basketfotografen

Gustav Knudsen, Noah Churchill og Silas Oriane viste vejen, da Bakken Bears fredag aften på udebane i Amagerhallen udspillede BK Amager med cifrene 69-107.

De dominerende bjørne fra Aarhus, der i disse tider har et travlt program med kampe i Basketligaen og flere udebaneture rundt omkring i Europa i European North Basketball League (ENBL), rystede posen til kampen mod Amager og startede opgøret med en næsten dansk startfemmer.

Anders Sommers fem udvalgte bestod nemlig af de danske stortalenter Noah Churchill, Magnus Høj, Marcus Vinther og Gustav Knudsen – og så havde amerikanske Malik Parsons lige sneget sig ind som den femte.

Sidstnævnte danske spiller, Gustav Knudsen, var en af kampens bedste, da han med 27 point, tre rebounds, tre assists og hele seks steals var den bedste spiller for Bakken Bears, men flere af de unge talenter udmærkede sig mod ligaens bundprop.

Bakken var for stærke

Fra kampens start kunne hjemmeholdet følge med Bjørnene, men som forventet gik det pludseligt rigtig stærkt i anden periode, hvor Bakken-føringen gik fra at ligge omkring ti point til at komme op på 25 point.

I pausen var Bakken foran med 22 point. Alt gik efter planen for udeholdet, der gav godt med minutter til de unge danske talenter, der trods flere sparede spillere såsom Darko Jukic og Michel Diouf var flankeret af masser af erfaring i Skyler Bowlin og Ryan Evans.

BK Amager kom stærkt ud efter pausen og spillede sin bedste offensive periode i kampen, men Amagerkanerne måtte sande, at Bakken simpelthen havde for mange strenge at spille på – også i fraværet af Jukic og Diouf.

I fjerde periode lukkede Bakken kampen og sejrede med cifrene 69-107.

BK Amager kunne være tilfredse med tredje periode

Tredje periode blev vundet smalt af Bakken, men starten på anden halvleg var dog et lyspunkt for BK Amager, da de matchede solidt op med de danske mestre. En af de spillere, der virkelig gjorde en forskel for Amager i tredje periode, var Andrew Sims, der også blev kampens topscorer.

Sims scorede 14 point alene i tredje periode og leverede generelt en flot kamp.

Den 24-årige amerikaner var effektiv i offensiven, hvor han også fik trukket flere fejl på Bakken-spillerne og blev sendt på straffekastlinjen. Sims noterede sig for en imponerende double-double med game high 34 point og ti rebounds, halvdelen var offensive rebounds.

Amagers Oscar Quackenbush, der missede mange skud fra distancen, sluttede med 16 point.

For gæsterne fra Smilets By leverede Noah Churchill 16 point og fem assists, mens Silas Oriane scorede 15 point, tog fire rebounds og stjal fire bolde.

Det unge 17-årige stortalent Frederik Drejer, der var ude med en skade i hele december, var tilbage i Bakken-trøjen mod Amager og satte otte point.

Magnus Høj scorede ni point og havde fem rebounds.

Skrevet af

Jeg er redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 22 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe. (sebastian@fullcourt.dk)

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Sharif Barfi og Randers Cimbria har forlænget samarbejdet, så det nu løber frem til næste sommer.

Basketligaen

Rasmus Blak spiller også i næste sæson i den spanske LEB Plata, hvor han har skrevet under på en kontrakt med Ponferrada.

Basketligaen

Bears Academy har forlænget aftalen med deres kaptajn, Malthe Bjerregaard.

Bakken Bears

19-årige Andreas Holst fortsætter endnu en sæson som spiller for både Bakken Bears og Bears Academy.

Basketligaen

Svendborg Rabbits har hentet 26-årige Olamide Pedersen til klubben. Den danske forward kommer til klubben fra et ophold i Tyskland.

Basketligaen

Randers Cimbria har forlænget aftalen med Gustav Rønneholt med endnu en sæson.

Basketligaen

Peter Beier-Christiansen forlader Holbæk-Stenhus til fordel for basket i den næstbedste tyske række.

Basketligaen

David Fischer er tilbage i Svendborg Rabbits-trøjen efter en enkelt sæson i Ungarn.