fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Aalborg Vikings

Darko Jukic strålede i Horsens sejr

I Aalborg Stadionhal blev det til en sejr for gæsterne Horsens IC mod Aalborg Vikings, der blev den sidste kamp for amerikaneren Rob Delaney.

Det blev en kamp, hvor Aalborg Vikings gjorde en god figur igennem kampen og overraskede Horsens IC mandskabet med et solidt forsvar, der gjordet svært for gæsterne. Til gengæld blev aftenens helt store profil Darko Jukic, der scorer 30 point, 7 rebounds og 5 assists.

I første periode starter Vikings kampen stærkt og efter 3 minutters spil, fører vikingerne 13-7, stærkt hjulpet af Mads Kofod Rasmussen med 7 point. Horsens formår dog at svare igen, og laver 11 point i træk, inden Vikings igen scorer til cifrene 15-18 med 2 minutter igen af første periode. Resten af perioden forløber meget lige mellem Aalborg Vikings og Horsens IC og slutter derfor 19-22 til gæsterne fra Horsens.

Anden periode starter med en debutant i denne sæson for Aalborg Vikings. Thomas Kronborg Larsen fik sine første minutter som viking og han starter scoringen i anden periode med to straffekast. Det bliver en meget lige periode, hvor begge hold formår score. Dog er Horsens IC lidt bedre med især Frederik Rungby som den store bidrager med 10 point og 5 rebounds. Holdene gik til pausen med resultatet 34-46.

Efter pausen laver Jukic et alley-oop dunk efter assist fra Skyler Bowlin. Det satte tonen i begyndelsen af tredje periode, hvor Horsens IC holder en solid føring gennem hele perioden. Til gengæld holder Aalborg Vikings fat i det stærke forsvar og fik stoppet adskillige angreb fra Horsens IC. Specielt senere i perioden formår Vikings at skære ned på Horsens IC’s føring og slutter dermed perioden 55-65. I løbet af denne periode fik Frederik Rungby en double-double mere flere end 10 scoringer og 10 rebounds.

Annonce. Scroll for at læse videre.

I fjerde periode kommer Vikings tæt på Horsens IC efter 3 minutters spil, hvor føringen er reduceret til 6 point, men kampens bedste spiller Darko Jukic sætter derefter 2 scoringer og 4 point i og dermed blev føringen igen 10 point. Aalborg Vikings pressede på i forsvaret og resten af banen for at komme ind i kampen igen, men Horsens IC formåede at spille mod presset og vinder derved kampen 71-82.

En flot kamp af Aalborg Vikings, der fik ødelagt meget af Horsens IC spil og efter være dømt til absolutte underdogs, blev kampen tæt og spændende indtil i midten af sidste periode.

De to bedste spillere fra Aalborg Vikings:

Mads Kofod Rasmussen: 19 points, 5 rebounds, 1 assist.
Søren Bjørn Sørensen: 10 points, 9 rebounds, 5 assists.

De to bedste spillere fra Horsens IC:

Darko Jukic: 30 points, 7 rebounds, 5 assists.

Annonce. Scroll for at læse videre.

Skyler Bowlin: 19 points, 6 rebounds, 6 assists.

Læs senere i dag mere om hvad Darko Jukic har at sige om sine seneste præstationer i den gule trøjer her på Fullcourt.

Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Bears Academy tog torsdag aften fusen på Team FOG Næstved, der blev besejret med 102-104. Academy lavede et flot comeback og tildelte Næstved deres...

Basketligaen

Onsdag var der to kampe på programmet i Svendborg. Først landskampen mellem Danmark og Australien. Og bagefter var der basketball på programmet igen. Værterne...

Basketligaen

Tirsdag kunne ligaens førerhold, Team FOG Næstved, præsentere et underskud på driften i 2021/2022 sæsonen. Det skriver klubben i en pressemeddelelse på deres Facebookside.

Basketligaen

Holbæk-Stenhus´ kedelige stime af nederlag fortsætter. Søndag blev holdet besejret af Værløse Blue Hawks.

Basketligaen

En stærk anden halvleg sikrede Horsens IC sejren, da BK Amager søndag var på besøg i Forum Horsens.

Basketligaen

En suveræn fjerde periode af Bears Academy betød, at BC Copenhagen måtte forlade Vejlby-Risskov Hallen i det nordlige Aarhus uden sejr. Academy vandt med...

Basketligaen

Siler Schneider skifter til Rasta Vechta, der spiller i den næstbedste tyske række.

Basketligaen

BMS Herlev leverede endnu en overraskelse, da de lørdag eftermiddag besejrede Svendborg Rabbits med 87-79.