fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Darboe: Uacceptabelt fra vores side

Fullcourt fangede Adama Darboe efter Svendborg Rabbits’ 96 – 93 sejr over Randers Cimbria mandag aften. Trods sejren, mener Darboe der er plads til forbedring.

I vinder med 3 point over et ny oprykket hold, kan du sætte nogle ord på kampen?

Jeg synes at Randers spillede en fornuftig kamp og det var tydeligt at se, at holdet har spillet sammen i et stykke tid. Med det sagt, så synes jeg ikke vi som hold er klar fra starten af. Ja, det er mandag aften og man skal til Nordjylland, men dette burde ikke være et problem for et rutineret hold som os. I dag var forsvaret uacceptabelt fra vores side, men props til Randers for at udnytte det.

Havde i undervurderet Randers inden i tog af sted?

Nej det synes vi ikke. De er et oprykkerhold, men vi vidste at vi skulle være klar fra start til slut for at trække denne her hjem. Det var vi ikke, men vi var heldigvis heldige/ gode nok til at vinde.

Du spiller selv en rigtig god kamp, 24p 4 reb, 3 assist – Kan du sætte et par ord om din præsentation?

Ja, jeg scorer 24p. – men jeg brænder en helt masse easy ones, som jeg simpelthen skal ramme. Jeg skal være i stand til at steppe endnu mere op i situationer som i aftes.

I har nu spillet 3 kampe – alle vundet, er det ensbetydende med at i kommer til at ligge i toppen af ligaen igen i år – hvad er målsætningen?

Annonce. Scroll for at læse videre.

Vores målsætning er top 4 som altid. Vi har vundet tre kampe nu og er kommet godt fra start, hvis man kigger på rent wins & losses. Holdmæssigt skal vi være bedre for at blive ved med at vinde. – Men positivt er, at vi kan spille på et meget højere niveau end dette, som folk har været vidne til indtil videre.

Næste kamp er mod Vikings, de har tabt alle deres kampe indtil videre – hvad forventer du af kampen?

Ålborg kommer rigtig sultne på lørdag og vi skal være klar fra starten af. – dette forventer jeg også vi er! De har spillet OT mod BC Aarhus, og tabt en kamp til Bakken, så de er sultne efter deres første W. – Vi skal hæve vores energiniveau og forsvarsspil, for at matche denne sult.

Skrevet af

Denne profil bruges som forfatter til artikler med indhold fra flere af vores skribenter i samme artikel. F.eks. forudsigelser og gennemgange af hold og spillere, fra diverse turneringer.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Der er udskiftning i truppen i Svendborg. Farvel til en amerikaner og goddag til en ny.

Basketligaen

Team FOG Næstved generobrede førstepladsen i Basketligaen, da de onsdag aften slog Værløse Blue Hawks med 88-109.

Basketligaen

Der var fuld valuta for pengene, da BMS Herlev onsdag slog Bears Academy med 84-72 på hjemmebane. Herlev er dermed ubesejret i de seneste...

Basketligaen

Svendborg Rabbits lignede et tophold i hopla, da de onsdag aften udspillede BK Amager med cifrene 110-65 hjemme i Kaninhulen.

Bakken Bears

De forsvarende danske mestre, Bakken Bears, har indstillet samarbejdet med Kylor Kelley, der kom til klubben i slut august.

Basketligaen

BMS Herlev hentede sin syvende sejr i sæsonen, da Bears Academy blev besejret med 61-68,

Bakken Bears

Bakken Bears vandt stensikkert med 76-105 lørdag eftermiddag, da de gæstede Amagerhallen og BK Amager.

Basketligaen

Randers Cimbria fortsatte de imponerende takter, da det lørdag eftermiddag blev til en overbevisende hjemmebanesejr mod Holbæk-Stenhus på 96-63.