fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Darboe: Uacceptabelt fra vores side

Fullcourt fangede Adama Darboe efter Svendborg Rabbits’ 96 – 93 sejr over Randers Cimbria mandag aften. Trods sejren, mener Darboe der er plads til forbedring.

I vinder med 3 point over et ny oprykket hold, kan du sætte nogle ord på kampen?

Jeg synes at Randers spillede en fornuftig kamp og det var tydeligt at se, at holdet har spillet sammen i et stykke tid. Med det sagt, så synes jeg ikke vi som hold er klar fra starten af. Ja, det er mandag aften og man skal til Nordjylland, men dette burde ikke være et problem for et rutineret hold som os. I dag var forsvaret uacceptabelt fra vores side, men props til Randers for at udnytte det.

Havde i undervurderet Randers inden i tog af sted?

Nej det synes vi ikke. De er et oprykkerhold, men vi vidste at vi skulle være klar fra start til slut for at trække denne her hjem. Det var vi ikke, men vi var heldigvis heldige/ gode nok til at vinde.

Du spiller selv en rigtig god kamp, 24p 4 reb, 3 assist – Kan du sætte et par ord om din præsentation?

Ja, jeg scorer 24p. – men jeg brænder en helt masse easy ones, som jeg simpelthen skal ramme. Jeg skal være i stand til at steppe endnu mere op i situationer som i aftes.

I har nu spillet 3 kampe – alle vundet, er det ensbetydende med at i kommer til at ligge i toppen af ligaen igen i år – hvad er målsætningen?

Vores målsætning er top 4 som altid. Vi har vundet tre kampe nu og er kommet godt fra start, hvis man kigger på rent wins & losses. Holdmæssigt skal vi være bedre for at blive ved med at vinde. – Men positivt er, at vi kan spille på et meget højere niveau end dette, som folk har været vidne til indtil videre.

Næste kamp er mod Vikings, de har tabt alle deres kampe indtil videre – hvad forventer du af kampen?

Ålborg kommer rigtig sultne på lørdag og vi skal være klar fra starten af. – dette forventer jeg også vi er! De har spillet OT mod BC Aarhus, og tabt en kamp til Bakken, så de er sultne efter deres første W. – Vi skal hæve vores energiniveau og forsvarsspil, for at matche denne sult.

Skrevet af

Denne profil bruges som forfatter til artikler med indhold fra flere af vores skribenter i samme artikel. F.eks. forudsigelser og gennemgange af hold og spillere, fra diverse turneringer.

Andre artikler med dette emne

Bakken Bears

Efter onsdagens triumf i ENBL har Bakken Bears meddelt, at deres tyske assistenttræner, Florian Wedell, rejser tilbage til Tyskland, hvor han har landet jobbet...

Basketligaen

Der kom vigtige point i hus, da Svendborg Rabbits besejrede Værløse Blue Hawks med 88-83 i Kaninhulen i Svendborg.

Basketligaen

I et større interview med Sjællandske Nyheder har Holbæk-Stenhus´ cheftræner Matias Camino ytret sin utilfredshed om, at flere danske spillere og talenter får for...

Basketligaen

Værløse Blue Hawks har været sæsonens mest interessante historie i Basketligaen. Ikke nok med at de kvalificerede sig til Playoff A, har de formået...

Basketligaen

Med en sejr mod Værløse Blue Hawks lægger Randers Cimbria pres på Svendborg Rabbits, der fredag skal møde Horsens IC. Randers besejrede torsdag aften...

Basketligaen

Hal 1 bliver byttet ud med Arena Næstved. Det skriver klubben på deres Facebookside.

Basketligaen

I kampen om tredjepladsen blev det Team FOG Næstved, der kunne trække sig sejrrigt fra opgøret. De vandt opgøret med 92-102 over Svendborg Rabbits,...

Bakken Bears

Bakken Bears overtog lørdag førstepladsen i Basketligaen, da de besejrede ærkerivalerne Horsens IC med 83-66.