fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Svendborg Rabbits henter spanske Damian Ocaña

Svendborg Rabbits har i dag skrevet under på en etårig kontrakt med sidste sæsons store profil fra Randers Cimbria.

Der er tale om den 27 årige spanske forward Damian Jimenez Ocaña, der i sidste sæson snittede 17,6 point og 5,9 rebound for Randers Cimbria. Han var desuden en af hovedårsagerne til den flotte sæson, og det flotte spil Randers leverede sidste år.

Læs også: Darboe til svensk basketball

Med Ocaña’s tilgang er holdet komplet til sæsonstart, men muligheden for at tilføje endnu en spiller til truppen på et senere tidspunkt er stadig en option for holdet og cheftræneren, skriver klubben på deres hjemmeside.

Rabbits Truppen er som følger:

Rasmus Christensen
Claus Magaard
Adam Haddad
Jens Thygesen
Mathias Kelly
Malte Nielsen
Johnell Smith
Will Paul
Mads Bloch
Damian Ocaña
Kristoffer Gertz
Niels Degn-Andersen
Mads Gertz
Jonas Schaarup
Tommy Tomsic

(Foto: Thorbjørn Wangen)

Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

Bakken Bears

Bakken Bears fik udbygget deres føring i finaleserien, da de på udebane i Næstved besejrede Team FOG med 81-94 i kamp to.

Basketligaen

Kamp et sluttede med en sejr til Bakken Bears, men Næstveds Oliver Klit kan se aftenens kamp sluttede med en sejr til Næstved, takket...

Basketligaen

Tidligere meldte BMS Herlev ud, at de ikke forlængede samarbejdet med deres mangeårige træner, Adrian Moss. Nu har klubben fundet en ny træner, som...

Basketligaen

Det 21-årige danske Bakken Bears-talent Gustav Knudsen har officielt tilmeldt sig NBA-draften 2024.

Bakken Bears

Bakken Bears har kvalificeret sig til dette års finale i Basketligaen efter en storsejr over Svendborg Rabbits mandag aften. I den anden semifinale er...

Basketligaen

Horsens IC meddeler på Facebook, at klubben har forlænget aftalen med Liam Churchill for endnu en sæson.

Basketligaen

BK Amager sejrede søndag i Aarhus, hvor Bears Academy led et 61-64-nederlag.

Bakken Bears

Frederik Drejer var topscorer for en decimeret Bakken Bears-trup, da ENBL-mesteren fra Aarhus fredag aften slog Svendborg Rabbits med 62-86.