fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Aalborg Vikings

Christian Hamborg: – Større muligheder med ekstra TV-kampe

Aalborg Vikings tager i dag til Horsens for at spille mod Horsens IC og ændringerne TV-dækningen har gjort kampen i Horsens til endnu en TV-kamp for Aalborg Vikings. Derved er Aalborg Vikings oppe på 7 TV-kampe i denne sæson, hvoraf 5 hjemmekampe og 2 udebanekampe.

Christian Hamborg, eliteansvarlig i Aalborg Vikings, er glad for den ekstra eksponering af sporten, holdet og ikke mindst de muligheder, det giver klubben:

Dette er en reel mulighed for at kunne tiltrække mere opmærksomhed til basketball med alle disse TV-kampe og ikke mindst en stor mulighed for at vise os frem på skærmen. Vi kan lokke flere til at komme i stadionhallen på Aalborg Stadion og samtidig udnytte denne eksponering til vise vores produkt frem for eventuelle sponsorer. Mulighederne bliver større ved de ekstra TV-kampe vi har fået indtil videre og hvis vi får flere, så er det godt for basketball i Aalborg.

Der kan der ses frem til at kunne se med, når vikingerne drager mod Horsens IC og Randers Cimbria 2010 henholdsvist onsdag d. 17 oktober og torsdag d. 25 oktober.

Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

Bakken Bears

Lørdag aften skal det afgøres, hvem tager titlen i årets pokalturnering. Bliver det Bakken Bears eller Randers Cimbria, der kommer til at løfte pokalen?

Basketligaen

Holbæk-Stenhus fuldendte et stort comeback og vandt fredagens opgør mod Bears Academy

Basketligaen

Det var et brag af en kamp, der blev spillet i Svendborg mandag aften. Det blev gæsterne fra Næstved, der løb med sejren. Kampen...

Basketligaen

Geof Kotila, der har været en af de mest betydningsfulde personer i dansk basketball er gået bort.

Basketligaen

Randers Cimbria Getafe vandt mandag aften med 89-99 ude mod Horsens IC og viste stor styrke inden årets pokalfinale, der finder sted i weekenden.

Bakken Bears

Bakken Bears vandt stort over BMS Herlev, som de besejrede for anden gang i denne sæson. Denne gang vandt de med hele 34 point,...

Basketligaen

BK Amager sejrede for anden gang i slutspillet, da de sikrede sig en sejr efter 40 tætte minutter mod Holbæk-Stenhus.

Basketligaen

BC Copenhagen fortsatte den glimerende form og slog Bears Academy stort