fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Chris Lykes strålede i overbevisende Horsens IC-sejr

En stærk anden halvleg sikrede Horsens IC sejren, da BK Amager søndag var på besøg i Forum Horsens.

Foto: MJ Horsens

Horsens IC levede op til rollen som forhåndsfavorit, da de søndag overbevisende besejrede et ellers hårdt kæmpende BK Amager-mandskab med 101-82 hjemme i Forum Horsens.

Med sejren holder De Gule Team FOG Næstved, der fortsat besidder førstepladsen i ligaen, i en kort snor.

Tidligere på ugen var Team FOG Næstved på besøg hos de forsvarende danske mestre, Bakken Bears, i Sparekassen Danmark Basketball Center i det nordlige Aarhus.

Sydsjællanderne var oppe i mod den danske mastodont, der har taget guldet i Basketligaen i de seneste seks sæsoner, men Næstved, der i øjeblikket rider på en bølge af succes, fortsatte deres stærke sæson med en imponerende sejr på udebane mod Bakken Bears.

Derfor var en sejr til Horsens IC mod BK Amager ret så vigtigt, hvis HIC skulle undgå, at Team FOG Næstved er på vej væk fra østjyderne på andenpladsen.

En sejr til HIC var dog aldrig i fare. Gæsterne fra Amager kom fint med fra land og havde kun fem point op til hjemmeholdet i pause, men i anden halvleg fortsatte sidste sæsons bronzevindere de lovende takter fra første halvleg.

Således sejrede Horsens IC med 101-82 mod BK Amager.

Chris Lykes leverede et show foran en masse Horsens-fans på lægterne og scorede 30 point, syv rebounds og fem assists. Jared Chatham havde 16 point for hjemmeholdet.

Mest scorende for udeholdet var Oscar Quackenbush med 25 point.

Skrevet af

Jeg er sidens redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 21 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe.

Stilling Basketligaen

# Hold KS P
1 Bakken Bears 17 28
2 Team FOG Naestved 18 28
3 Randers 17 28
4 Horsens 18 28
5 Herlev Wolfpack 18 22
6 Svendborg 18 18
7 Bears Academy 19 14
8 Copenhagen 19 12
9 Vaerlose 18 10
10 Amager 18 8
11 Holbaek 18 2

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Chris Lykes gjorde det onde ved BK Amager og sendte sejren til Horsens

Basketligaen

Darius Bell, der indledte indeværende sæson hos BK Amager, skal prøve kræfter med georgisk basketball, hvor han skal spille for BC-Titebi.

Bakken Bears

Der var drama til det sidste, da Næstved tog imod Bakken Bears i denne rundes topopgør. Det blev gæsterne fra Aarhus, der løb med...

Basketligaen

Holbæk-Stenhus kæmpede bravt, men måtte lørdag eftermiddag se sig besejret af Svendborg Rabbits med 88-80.

Basketligaen

BC Copenhagen tog fredag sæsonens sjette sejr, da Bears Academy blev besejret med 75-68.

Bakken Bears

DeVaughn Akoon-Purcell, der har en fortid i Danmark hos Bakken Bears, spiller resten af indeværende sæson i Rusland hos Lokomotiv Kuban.

Basketligaen

Søndag kunne Horsens IC præsentere deres nye guard på deres Facebookside. Den 24-årige guard, Christian Keeling, kommer til Horsens efter en enkelt kamp i...

Basketligaen

Horsens IC snuppede endnu en sejr i denne sæson. Denne gang besejrede de Værløse, som nu kan vende tilbage til sjælland uden point. Kampen...