fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Chris Lykes forlænger ikke med Horsens IC – skifter til Frankrig

Franske Denain Voltaire har tirsdag præsenteret Chris Lykes som ny spiller. Lykes forlænger således ikke sin kontrakt med De Gule fra Horsens.

Foto: MJ Horsens

Næste sæson bliver uden lynhurtige Chris Lykes i Basketligaen.

Lykes, der var den helt store stjerne på Horsens IC-mandskabet i sidste sæson, har nemlig sat sin signatur på en kontrakt med franske Denain Voltaire, der spiller i den næstbedste franske række.

Det oplyser den franske klub på sin hjemmeside.

Noget lader til, at klubben fra Nordfrankrig holder nøje øje med Horsens IC, for det er nemlig ikke første gang, at Denain Voltaire gafler en spiller, der netop har afsluttet en flot sæson hos Horsens IC.

Vi skal nemlig ikke længere end to år tilbage for at finde franskmændenes senest indkøbstur i Horsens. Dengang var det David Efianayi, der forlod De Gule til fordel for Denain Voltaire. Efianayi har siden opholdet i Horsens haft stor succes i både Frankrig og Israel og skal i den kommende sæson spille i Tyrkiet. Læs mere om det her.

Chris Lykes snittede 22 point, 3,1 rebounds og 4,8 assists per kamp i sidste sæson for Horsens IC. Lykes var ligaens tredje mest scorende spiller og var en af kandidaterne til at løbe med Most Valuable Player-prisen.

Denain Voltaire endte på 14. pladsen i den franske Pro B i sidste sæson.

Skrevet af

Jeg er redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 22 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe. (sebastian@fullcourt.dk)

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Peter Beier-Christiansen forlader Holbæk-Stenhus til fordel for basket i den næstbedste tyske række.

Basketligaen

David Fischer er tilbage i Svendborg Rabbits-trøjen efter en enkelt sæson i Ungarn.

Bakken Bears

Bakken Bears-stjernen Darko Jukic har skrevet under på en toårig kontraktforlængelse, skriver aarhusianerne på Facebook.

Basketligaen

Morten Bülow skifter efter to sæsoner hos Randers Cimbria til Island, hvor han har landet en aftale med Thor Thorlakshofn.

Basketligaen

Det 18-årige talent Willas Møller er klar til sin anden sæson i Basketligaen, meddeler BC Copenhagen.

Basketligaen

Daniel Lilhauge, der sad ude med en skade hele sidste sæson, er tilbage og klar til den kommende sæson med Bears Academy.

Basketligaen

Svendborg Rabbits har skrevet kontrakt med amerikanske Jemarl Baker Jr, som senest spillede på college i USA.

Bakken Bears

Bakken Bears har tilføjet amerikanske Terrence Hargrove Jr. til truppen. Den kommende sæson er amerikanerens første som professionel i Europa.