fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Charles Callison skifter til Holland

Den tidligere Horsens IC-profil Charles Callison skal i den kommende sæson spillede for hollandske Donar Groningen.

Foto: MJ

Den tidligere Horsens IC-profil Charles Callison skifter til hollandske Donar Groningen.

Det skriver basketballmediet Sportando.

Donar Groningen, der udover den hjemlige liga også spiller med i den fælles hollandske- og belgiske liga BNXT League, får dermed fornøjelsen af den 27-årige amerikaner, der har været forbi Horsens IC og Basketligaen af to omgange. Callison´s første ophold hos ´De Gule´ var i sæson 2018/19 – en sæson, hvor amerikaneren blev kåret som ligaens Most Valuable Player af Fullcourt.dk. Callison vendte tilbage til Horsens-klubben i sæson 2020/21.

Donar Groningen er et af de 32 hold, der er med i FIBA Europe Cup i næste sæson.

Callison spillede i sidste sæson for s.Oliver Würzburg i den tyske Bundesliga, hvor han snittede 9,7 point og 4,2 assists per kamp.

Skrevet af

Jeg er sidens redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 21 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe.

Annonce
Annonce

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Horsens IC har tilføjet den amerikanske point guard Chris Lykes til truppen.

Basketligaen

Svendborg Rabbits har hentet Tyrell Kirk til klubben og udstyret amerikaneren med en to-årig aftale.

Basketligaen

Den svenske guard, Jordan Lou, er ny Team FOG Næstved spiller. Lou, som i sidste sæson spillede for BMS Herlev, skal prøve kræfter med...

Basketligaen

Den tidligere Horsens IC-profil Khalil Ahmad er blevet kåret som Most Valuable Player i den bedste canadiske række, CEBL.

Basketligaen

Efter fem sæsoner væk fra Horsens IC, vender Esben Reinholt nu snuden hjemad til HIC, hvor han spillede i sin barndom, og senest for...

Basketligaen

Svendborg Rabbits har sikret sig amerikanske Devin Whitfield til den kommende sæson.

Bakken Bears

Vi følger Basketligaens off season nøje og vil løbende opdatere denne artikel, når der sker ændringer på holdene. Dan dig et overblik over holdene...

Basketligaen

Randers Cimbria har landet en aftale med 25-årige Viktor Lorenzen, der kommer til Kronjylland efter en sæson i den tredjebedste italienske række.