fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

BMS Herlevs arena får nyt navn

Basketballshoppen Nordic Basketball har for de kommende fire år købt rettighederne til BMS Herlevs arenanavn. Herlevs hjemmebane vil derfor fremover hedde Nordic Basketball Arena.

Foto: Nordic Basketball

Nordic Basketball Arena.

Det er hvad BMS Herlevs arena, de næste fire år kommer til at hedde.

Mandag meldte klubben ud på sin facebookside, at de har indgået et samarbejdet med basketballshoppen Nordic Basketball. Aftalen indebærer således, at hjemmebanen i de næste fire år vil hedder Nordic Basketball Arena. Navneændringen indbringer klubben 500,000kr i perioden.

Tidligere hed BMS Herlevs hjemmebane Skovlunde Hallen.

Skrevet af

Jeg er sidens redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 21 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

BMS Herlev har forlænget aftalerne med de to talenter Lau Christoffersen og Magnus Larsen, der er klar til endnu sæson med holdet.

Bakken Bears

Bakken Bears sikrede sig klubbens 21. danske mesterskab, da de mandag aften besejrede Team FOG Næstved overbevisende med 66-87.

Basketligaen

Team FOG Næstved-stjernen Mike McGuirl, der udgik i mandagens finalekamp mod Bakken Bears, kommer ikke til at spille mere i årets finaleserie grundet en...

Basketligaen

Efter 58 års tro tjeneste forlader Lennart Jensen posten som formand for Horsens IC, oplyser klubben på sin facebookside.

Basketligaen

Der var både været op- og nedture hos Holbæk-Stenhus i deres første sæson i Basketligaen. For en af holdets profiler, William Vang, har det...

Basketligaen

BMS Herlev har mandag offentliggjort, at de har forlænget aftalerne med Andreas Mortensen, Mile Nedic og Danijel Marsenic, der dermed alle er klar til...

Basketligaen

Den helt store Team FOG Næstved-profil, Mike Mcguirl, måtte udgå af aftenens kamp mod Bakken Bears.

Basketligaen

Værløse Blue Hawks har deres nye cheftræner på plads i form af Jonas Sørensen, der kommer til klubben fra et trænerjob hos Falcons U19-herrer.