fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

BMS Herlev-talent skal på college

Joachim Viehweg skal fremover spille for Oklahoma Panhandle State University.

Foto: Matthias Storgaard - Stuntdouble Media

BMS Herlev-spilleren Joachim Viehweg starter efter sommerferien på college i USA. Den 20-årige shooting guard skal spille for Oklahoma Panhandle State University, der spiller i Sooner Athletic Conference, som er en konference for hold i staterne Arkansas, Kansas, Oklahoma og Texas.

Det har skolen offentliggjort på Twitter.

“At komme på college har været en drøm, siden jeg var en lille dreng. Jeg ser frem til at komme over til et universitet, program og en coach, jeg føler kan hjælpe min udvikling rigtig meget, og få mig et skridt tættere på mit mål om at spille professionel basket på det højeste niveau, jeg kan,” fortæller Joachim Viehweg til Fullcourt.dk.

Sooner Athletic Conference hører under National Association of Intercollegiate Athletics (NAIA), der er det tilsvarende til NCAA. NAIA-turneringen er for mindre skoler.

Viehweg snittede 2,8 point og 1,2 assists for BMS Herlev i denne sæson. Indeværende sæson var BMS-talentets anden sæson i Basketligaen.

Udover Basketligaen spillede Viehweg også for BMS Herlev 2 i 1. division, hvor han snittede 20,1 point, 5,4 rebounds og 5,6 assists per kamp.

Skrevet af

Jeg er sidens redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 21 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe.

Annonce
Annonce

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Peter Møller skal i den kommende sæson spille for svenske Malbas.

Bakken Bears

Vi følger Basketligaens off season nøje og vil løbende opdatere denne artikel, når der sker ændringer på holdene. Dan dig et overblik over holdene...

Basketligaen

Jimmy Moore stopper som cheftræner for Svendborg Rabbits efter to sæsoner. Amerikaneren førte i sidste sæson Rabbits til en pokaltitel og sølvmedaljer i Basketligaen.

Bakken Bears

Den danske landsholdsspiller Gustav Knudsen skifter tilværelsen i Spanien hos Zaragoza ud med Danmark og Bakken Bears.

Basketligaen

Arbejdshandskerne er fundet frem hos Holbæk-Stenhus, der efter oprykningen til Basketligaen er igang med at danne en kampdygtig trup. Tirsdag har klubben offentliggjort en...

Basketligaen

Magnus Høj skifter til Bears Academy. Det har klubben offentliggjort på facebook.

Basketligaen

Holbæk-Stenhus har søndag offentliggjort, at deres kaptajn, Pablo López Macías, også vil være at finde på holdet i den kommende sæson.

Basketligaen

Bubu Palo, der i den forgangne sæson tørnede ud for Team FOG Næstved, skifter til ALM Evreux Basket i den næstbedste franske række.