fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

BMS Herlev slog lokalrivalerne

I en underholdende Basketliga-kamp vandt BMS Herlev med 71-85 over Værløse Blue Hawks. Sejren var holdets sjette i denne sæson.

Foto: Heinzefoto

BMS Herlev har gang i noget stort i denne sæson.

Torsdag aften nedlagde det unge Herlev-hold Værløse Blue Hawks med cifrene 71-85.

Sejren var Herlevs sjette i ni kampe, hvilket er suverænt godt, hvis man sammenligner med sidste sæson.

I sæson 2021/22 gik BMS Herlev gennem grundspillet med blot fire sejre i 18 kampe, hvilket står i kontrast til i år, hvor Herlev har imponeret stort og blandt andet har hentet sensationelle sejre mod finalisterne fra sidste sæson, Bakken Bears og Svendborg Rabbits.

BMS Herlev har været sæsonens helt store overraskelse og positive historie, og med seks sejre i ni kampe vidner det om et hold, der skal tages seriøst. Den gode sæson hidtil rækker til en foreløbelig fjerde plads.

Herlev leverede varen i anden halvleg

Søndersøhallen var fyldt op og skabte en god kulisse, men fansene på lægterne måtte ærgre sig over, at det ikke blev til sejr i denne omgang. Værløse Blue Hawks fik ikke den bedste start på kampen og var efter ti minutter bagud med seks point.

Derfor skulle der heller ikke meget til anden periode, før Værløse havde indhentet gæsternes føring. Men Værløse bremsede ikke herefter. I stedet holdte de speederen i bund og kunne derfor gå til pause foran med en lille føring på fire point, 41-37.

Spændingen var intakt, og der var lagt op til en spændende anden halvleg, hvor BMS Herlev ligesom i første periode kom bedst ud af starthullerne.

BMS Herlev spillede på et højt niveau, som Værløse ikke helt formåede at matche, hvorfor udeholdet var foran med ti point inden fjerde og sidste periode, hvilket var et godt udgangspunkt, men trods alt ikke alverden i basketball. BMS Herlev vandt tredje periode med 15-29.

Værløse skulle ud og jagte et comeback i kampens sidste periode, men BMS Herlev kørte videre og kunne ikke blive stoppet.

BMS Herlev sejrede med 71-85.

Kampens topscorer var BMS Herlev-stortalentet – og stjernen – Marqus Marion, der scorede 23 point. For Værløses vedkommende blev det Balsa Veljic med 17 point. Marion sluttede også med ni rebounds. Eamonn Joyce scorede 20 point og havde syv rebounds for Herlev.

Skrevet af

Jeg er sidens redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 21 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe.

Stilling Basketligaen

# Hold KS P
1 Bakken Bears 17 28
2 Team FOG Naestved 18 28
3 Randers 17 28
4 Horsens 18 28
5 Herlev Wolfpack 18 22
6 Svendborg 18 18
7 Bears Academy 19 14
8 Copenhagen 19 12
9 Vaerlose 18 10
10 Amager 18 8
11 Holbaek 18 2

Andre artikler med dette emne

AKS Falcon

Årets pokalfinale står mellem BMS Herlev og Høbas. De to hold sejrede på overraskende vis i deres respektive semifinaler og skal nu mødes i...

Basketligaen

Horsens IC snuppede endnu en sejr i denne sæson. Denne gang besejrede de Værløse, som nu kan vende tilbage til sjælland uden point. Kampen...

Basketligaen

BMS Herlev udnyttede hjemmebanefordelen og vandt dagens kamp mod BC Copenhagen

Bakken Bears

Svendborg Rabbits, Randers Cimbria, Bakken Bears og Team FOG Næstved bookede de fire billetter til årets semifinaler i pokalturneringen. Få et overblik over de...

Basketligaen

BMS Herlev er klar til Playoff A, efter de onsdag aften besejrede BK Amager med 89-94 i Amagerhallen.

Basketligaen

Der der skulle et stort comeback til, men det blev en utrolig tæt affære i Søndersøhallen onsdag aften

Bakken Bears

Bakken Bears leverede en præstation af høj kaliber, da de lørdag eftermiddag udspillede BMS Herlev med 95-66 på hjemmebane i Aarhus.

Basketligaen

Horsens IC sluttede 2022 på fineste vis. Fredag besejrede de BMS Herlev med 81-92.