fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

BMS Herlev ophæver med Tirus Smith

Amerikanske Tirus Smith er fortid i BMS Herlev.

Foto: Robert Dines Rasch

Syv kampe i BMS Herlev-trøjen er alt det blev til for amerikanske Tirus Camron Smith. BMS Herlev har tirsdag ophævet kontrakten med den 23-årige center. Det skriver klubben på deres facebookside.

BMS Herlev, der med en gennemsnitsalder på bare 20 år er ligaens yngste mandskab, stræber efter at udvikle egne spillere, og denne klubfilosofi er en af årsagerne til bruddet med Smith, fortæller BMS Herlevs elitechef Claus Strøh til Fullcourt.dk.

“BMS Herlev er en udviklingsklub, som er for klubbens egne ungdomsspillere krydret med enkelte spillere, som både hjælper vores egne spilleres udvikling og som har den rigtige attitude,” fortæller Claus Strøh og uddyber:

“Tirus var, efter vores vurdering, ikke betydelig bedre end vores unge danske spillere – og derfor har vi valgt at ophæve hans kontrakt. Samtidigt havde vi forventet en spiller, der også selv ønskede at udvikle hans eget spil gennem hans første kontrakt.” siger BMS Herlev-elitechefen.

I de syv kampe for BMS snittede Tirus Smith 7,4 point, 6,7 rebounds og 1,6 blocks.

BMS Herlevs klubfilosofi er, at de på ethvert tidspunkt i en kamp skal have minimum to homegrown spillere på banen. Samtidig skal minimum syv af de udvalgte på holdkortet til en kamp ligeledes være homegrown. Claus Strøh fortæller, at BMS Herlev har levet op til dette interne krav gennem hele sæsonen med undtagelse af bare fire minutter.

Ligaens syvendeplads betragter en homegrown-spiller som en, der har været i klubben som både junior og ynglinge (u17/u19) eller har været i klubben i tre år som ungdomsspiller.

Skrevet af

Jeg er sidens redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 21 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe.

Annonce
Annonce

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Devon Thomas har skrevet under med finske Lahti Basketball.

Basketligaen

22-årige Leonardo Carlino har skrevet under på en kontrakt med Horsens IC.

Nyhedsoversigt

Basketballmediet Eurobasket.com har sat spotlight på Basketligaen og uddelt deres årlige sæsonpriser.

Basketligaen

Derrick Woods har skrevet under på en kontrakt med Venados de Mazatlan.

Basketligaen

Hør en hudløst ærlig Aladdin Barakeh fortælle sin historie i denne episode, hvor han kommer ind på den skade, der satte en stopper for...

Bakken Bears

Anders Sommer vandt torsdag aften sit første mesterskab som manden i spidsen for Bakken Bears. Hør fra mestertræneren her.

Bakken Bears

Årets Finals Most Valuable Player var en glad mand, da vi mødte ham, efter Bakken Bears sweepede Svendborg Rabbits med 4-0 i årets finaleserie...

Bakken Bears

Vi fangede Michel Diouf til et interview, efter Bakken Bears torsdag hentede klubbens 20. danske ligatitel, og den tårnhøje senegaleser kunne fortælle, at en...