fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Bakken Bears

BL: Serien lige, hvem vinder kamp 5?

1. Svendborg Rabbits (2) vs. 2. Bakken Bears (2)

Efter et par intense opgør har kaninerne nu udlignet, vundet deres hjemmebanefordel tilbage og ikke mindst fået momentum i serien. Svendborg Rabbits har vist sig dygtige til at ændre og forbedre ting der ikke har virket for dem, og især beslutningen om at fronte Chris Christoffersen i posten har gjort det svært for Bakken Bears. Det har gjort Svendborgs forsvar meget bedre, og fordi de bytter screeninger i forsvaret, og er dygtige til det, kan de holde en mand i feltet bag Chris Christoffersen så Bakken Bears ikke kan lobbe bolden ind til den store bornholmer. En anden, og endnu vigtigere ting Svendborg har ændret er attituden. Holdet er blevet meget mere aggressivt i den offensive ende, og har fået trukket fejl på Christoffersen med drives til ringen. Hvis Svendborg skal vinde, er det yderst vigtigt at de fortsætter med at udfordre den store hjælp, og få point i feltet.

Læs også: Chok-video: Træner sparker sine spillere

Bakken Bears’ angreb er gået gennem Chris Christoffersen i denne finaleserie, og efter Svendborg gjorde det svært for Bakken at gøre netop det, har Bakken Bears ikke svaret igen. Andreas Jakobsen og Nicolai Iversen er ellers spillere der kan kreere på egen hånd, og man må forvente at de to spillere blæser til angreb i kamp 5.

Jeg er sikker på at vi får et toptændt Bakken Bears hold at se i Svendborg torsdag aften. Hvis Århus-holdet kan få en sejr med hjem, kan de afgøre DM på hjemmebane, og det er helt sikkert noget der rumsterer i spillernes hoveder.

Svendborg Rabbits har som sagt momentum, og virker til at have fundet nøglen til at bryde Bakkens forsvar, og samtidig lukke ned for det Bakken Bears er gode til. Vi får nok endnu en tæt kamp at se, hvor jeg tror hjemmebanen bliver afgørende.

Svendborg Rabbits +4

Læs også: Darko Jukic årets spiller

Skrevet af

Denne profil bruges som forfatter til artikler med indhold fra flere af vores skribenter i samme artikel. F.eks. forudsigelser og gennemgange af hold og spillere, fra diverse turneringer.

Andre artikler med dette emne