fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Bakken Bears

BL: Kamp 3 i finaleserien

1. Svendborg Rabbits (0) vs. 2. Bakken Bears (2)

Hvis Svendborg ikke stepper gevaldigt op, ender det med et sweep og endnu et mesterskab til Bakken Bears. Bjørnene har smadret kaninerne fysisk, og især i reboundsituationerne har Bakken Bears vist sig suveræne. Rebounds’ene har været den afgørende forskel i de to foregående kampe, og er noget som Svendborg skal have ændret i kamp 3. En af måderne at gøre det sværere for Bakken Bears at hente offensive rebounds, er at sørge for at Chris Christoffersen for det første ikke griber bolden på feltkanten eller i feltet, men en meter udenfor feltet istedet. Det gør vejen til kurven længere for Chris Christoffersen, og mod Svendborg kan Chris ikke nå at drible mere end en eller to gange før der kommer en forsvarer og forsøger at stjæle bolden. Hvis man derved får Chris Christoffersen til, enten at aflevere, eller afslutte en meter længere væk fra kurven, gør man det også sværere for Christoffersen.

Greg Washington har været finalernes skuffelse. Han ligner en spiller der er skrækslagen for Chris Christoffersen, og han har endnu ikke vist nogen form for modstand mod Christoffersen. Bevares, Washington har ramt nogle skud udefra, men har ikke på noget tidspunkt kunne udfordre Christoffersen i feltet, hverken i den offensive eller defensive ende.

Netop denne match-up har været afgørende i de to første kampe. Chris Christoffersen er indtil videre den bedste spiller i finalerne, og han dominerer begge ender af banen.

Hvis Svendborg skal have en chance i denne serie, skal de vinde kampen torsdag. Jeg tror, forventer og håber at Svendborg kommer blæsende ud, og viser at de ikke er bange for at tage bolden til Chris Christoffersen. Kaninerne er forfaldet til at skyde udefra, og det vinder man ikke et DM på. Derfor skal holdet til ringen, og de førnævnte rebounds kan hjælpe kaninerne til at få lette point på fastbreaks.

Svendborg Rabbits +2

Skrevet af

Denne profil bruges som forfatter til artikler med indhold fra flere af vores skribenter i samme artikel. F.eks. forudsigelser og gennemgange af hold og spillere, fra diverse turneringer.

Andre artikler med dette emne