fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

BK Amager trak det længste strå i tæt kamp

BK Amager sejrede for anden gang i slutspillet, da de sikrede sig en sejr efter 40 tætte minutter mod Holbæk-Stenhus.

Foto: Robert Dines Rasch

Lørdag eftermiddag var BK Amager udfordrede, da de tog imod Holbæk-Stenhus hjemme i Amagerhallen. Selvom kampen bølgede frem og tilbage, formåede Amager at tage sejren med en lille margin på 82-78.

Kampens topscorer var Amagers Tomas Bjarkason, der med 19 point viste sit værd på banen. Men sejren kom ikke let for Amager, da begge hold var oppe at føre med syv point i løbet af kampen.

Det var en tæt kamp, hvor hvert eneste point var vigtigt, og hvor intet hold kunne føle sig sikker på sejren.

Selvom Amager gik til pause med en føring på fem point, var der stadig lang vej til sejren. Holbæk-Stenhus kæmpede sig tilbage og holdt kampen tæt hele vejen igennem.

Men Amager holdt hovedet koldt og formåede at tage sejren hjem til stor glæde for de tilskuere, der var mødt op for at støtte deres lokale helte.

BK Amager trak det længste strå og sejrede med cifrene 82-78. Dermed har BK Amager vundet to ud af tre kampe i Playoff B 7-11. Holdets første sejr i slutspillet var mod Bears Academy – også på hjemmebane.

Topscorer for udeholdet var Rasmus Blak med 17 point.

Skrevet af

Jeg er redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 22 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe. (sebastian@fullcourt.dk)

Andre artikler med dette emne

Bakken Bears

Efter en sikker sejr på 4-0 i finaleserien, kan Bakken Bears atter kalde sig danske mestre. De kunne løfte pokalen efter en sejr i...

Bakken Bears

Bakken Bears fik udbygget deres føring i finaleserien, da de på udebane i Næstved besejrede Team FOG med 81-94 i kamp to.

Basketligaen

Kamp et sluttede med en sejr til Bakken Bears, men Næstveds Oliver Klit kan se aftenens kamp sluttede med en sejr til Næstved, takket...

Basketligaen

Tidligere meldte BMS Herlev ud, at de ikke forlængede samarbejdet med deres mangeårige træner, Adrian Moss. Nu har klubben fundet en ny træner, som...

Basketligaen

Det 21-årige danske Bakken Bears-talent Gustav Knudsen har officielt tilmeldt sig NBA-draften 2024.

Basketligaen

Horsens IC meddeler på Facebook, at klubben har forlænget aftalen med Liam Churchill for endnu en sæson.

Basketligaen

BK Amager sejrede søndag i Aarhus, hvor Bears Academy led et 61-64-nederlag.

Bakken Bears

Frederik Drejer var topscorer for en decimeret Bakken Bears-trup, da ENBL-mesteren fra Aarhus fredag aften slog Svendborg Rabbits med 62-86.