fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

BK Amager trak det længste strå i tæt kamp

BK Amager sejrede for anden gang i slutspillet, da de sikrede sig en sejr efter 40 tætte minutter mod Holbæk-Stenhus.

Foto: Robert Dines Rasch

Lørdag eftermiddag var BK Amager udfordrede, da de tog imod Holbæk-Stenhus hjemme i Amagerhallen. Selvom kampen bølgede frem og tilbage, formåede Amager at tage sejren med en lille margin på 82-78.

Kampens topscorer var Amagers Tomas Bjarkason, der med 19 point viste sit værd på banen. Men sejren kom ikke let for Amager, da begge hold var oppe at føre med syv point i løbet af kampen.

Det var en tæt kamp, hvor hvert eneste point var vigtigt, og hvor intet hold kunne føle sig sikker på sejren.

Selvom Amager gik til pause med en føring på fem point, var der stadig lang vej til sejren. Holbæk-Stenhus kæmpede sig tilbage og holdt kampen tæt hele vejen igennem.

Men Amager holdt hovedet koldt og formåede at tage sejren hjem til stor glæde for de tilskuere, der var mødt op for at støtte deres lokale helte.

BK Amager trak det længste strå og sejrede med cifrene 82-78. Dermed har BK Amager vundet to ud af tre kampe i Playoff B 7-11. Holdets første sejr i slutspillet var mod Bears Academy – også på hjemmebane.

Topscorer for udeholdet var Rasmus Blak med 17 point.

Skrevet af

Jeg er sidens redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 21 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

BMS Herlev har forlænget aftalerne med de to talenter Lau Christoffersen og Magnus Larsen, der er klar til endnu sæson med holdet.

Bakken Bears

Bakken Bears sikrede sig klubbens 21. danske mesterskab, da de mandag aften besejrede Team FOG Næstved overbevisende med 66-87.

Basketligaen

Team FOG Næstved-stjernen Mike McGuirl, der udgik i mandagens finalekamp mod Bakken Bears, kommer ikke til at spille mere i årets finaleserie grundet en...

Basketligaen

Efter 58 års tro tjeneste forlader Lennart Jensen posten som formand for Horsens IC, oplyser klubben på sin facebookside.

Basketligaen

Der var både været op- og nedture hos Holbæk-Stenhus i deres første sæson i Basketligaen. For en af holdets profiler, William Vang, har det...

Basketligaen

BMS Herlev har mandag offentliggjort, at de har forlænget aftalerne med Andreas Mortensen, Mile Nedic og Danijel Marsenic, der dermed alle er klar til...

Basketligaen

Den helt store Team FOG Næstved-profil, Mike Mcguirl, måtte udgå af aftenens kamp mod Bakken Bears.

Basketligaen

Værløse Blue Hawks har deres nye cheftræner på plads i form af Jonas Sørensen, der kommer til klubben fra et trænerjob hos Falcons U19-herrer.