fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

BK Amager tildeles skrivebordssejr over Copenhagen

BK Amager er tildelt sejr over theView Copenhagen og har derfor fået sæsonens første sejr. Oveni at blive taberdømt får Copenhagen også frataget to point i den samlede stilling.

Foto: Robert Dines Rasch

Torsdag den 16. december var theView Copenhagen på besøg i Amagerhallen. Copenhagen var uden deres store stjerne Zeke Moore, men Nørrebro-mandskabet gav i forbindelse med opgøret debut til Andrew Ramirez, og den 24-årige spanske guard blev topscorer med 22 point.

theView Copenhagen besejrede BK Amager med 72-82, men kampen har nu fået et efterspil.

Ifølge Fullcourt.dk´s oplysninger er theView Copenhagen blevet taberdømt, da de har brugt en ungdomsspiller forkert. Den pågældende ungdomsspiller har angiveligt ikke haft den korrekte licens til at spille for theView. Ifølge vores kilder drejer det sig om spiller, der blot fik nogle få minutter på banen.

Sejren er derfor gået til hjemmeholdet BK Amager, hvilket også fremgår af Basketligaens hjemmeside. Her er slutresultatet 20-0 til BK Amager.

Det er en ærgerlig sag for theView Copenhagen, der kæmper en hård kamp med Bears Academy, BMS Herlev og Værløse Blue Hawks om 6. pladsen i Basketligaen. Copenhagen har altså fået frataget en sejr og har nu tre sejre i sæsonen.

Som straf har de dertil fået frataget to point og står dermed med fire point i 14 kampe.

Skrevet af

Jeg er sidens redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 21 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe.

Annonce
Annonce

Andre artikler med dette emne

Nyhedsoversigt

Basketballmediet Eurobasket.com har sat spotlight på Basketligaen og uddelt deres årlige sæsonpriser.

Basketligaen

Derrick Woods har skrevet under på en kontrakt med Venados de Mazatlan.

Basketligaen

Hør en hudløst ærlig Aladdin Barakeh fortælle sin historie i denne episode, hvor han kommer ind på den skade, der satte en stopper for...

Bakken Bears

Anders Sommer vandt torsdag aften sit første mesterskab som manden i spidsen for Bakken Bears. Hør fra mestertræneren her.

Bakken Bears

Årets Finals Most Valuable Player var en glad mand, da vi mødte ham, efter Bakken Bears sweepede Svendborg Rabbits med 4-0 i årets finaleserie...

Bakken Bears

Vi fangede Michel Diouf til et interview, efter Bakken Bears torsdag hentede klubbens 20. danske ligatitel, og den tårnhøje senegaleser kunne fortælle, at en...

Bakken Bears

Darko Jukic vandt torsdag aften endnu et dansk mesterskab med Bakken Bears. Hør interview med Bakken-profil her.

Bakken Bears

Bakken Bears er mestre for sjette sæson i streg, efter de torsdag aften slog Svendborg Rabbits med 77-81.