fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

BK Amager tildeles skrivebordssejr over Copenhagen

BK Amager er tildelt sejr over theView Copenhagen og har derfor fået sæsonens første sejr. Oveni at blive taberdømt får Copenhagen også frataget to point i den samlede stilling.

Foto: Robert Dines Rasch

Torsdag den 16. december var theView Copenhagen på besøg i Amagerhallen. Copenhagen var uden deres store stjerne Zeke Moore, men Nørrebro-mandskabet gav i forbindelse med opgøret debut til Andrew Ramirez, og den 24-årige spanske guard blev topscorer med 22 point.

theView Copenhagen besejrede BK Amager med 72-82, men kampen har nu fået et efterspil.

Ifølge Fullcourt.dk´s oplysninger er theView Copenhagen blevet taberdømt, da de har brugt en ungdomsspiller forkert. Den pågældende ungdomsspiller har angiveligt ikke haft den korrekte licens til at spille for theView. Ifølge vores kilder drejer det sig om spiller, der blot fik nogle få minutter på banen.

Sejren er derfor gået til hjemmeholdet BK Amager, hvilket også fremgår af Basketligaens hjemmeside. Her er slutresultatet 20-0 til BK Amager.

Det er en ærgerlig sag for theView Copenhagen, der kæmper en hård kamp med Bears Academy, BMS Herlev og Værløse Blue Hawks om 6. pladsen i Basketligaen. Copenhagen har altså fået frataget en sejr og har nu tre sejre i sæsonen.

Som straf har de dertil fået frataget to point og står dermed med fire point i 14 kampe.

Skrevet af

Jeg er sidens redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 20 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe.

Annonce
Annonce

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Horsens IC hentede søndag en sejr på en utrolig scoring af amerikanske Andy Cleaves. HIC vandt mod Værløse Blue Hawks med 95-92.

Bakken Bears

Bakken Bears fortsatte lørdag den ubesejrede stime i Basketligaen med en overbevisende sejr mod Team FOG Næstved.

Basketligaen

Der var lagt op til en yderst spændende kamp i Nørrebrohallen lørdag eftermiddag, da theView Copenhagen tog imod Bears Academy. Det stod hurtigt klart,...

Basketligaen

Med en pligtsejr over BMS Herlev, kan Randers Cimbria nu snuse til Team FOG Næstved, som lige nu ligger på tredjepladsen. Randers Cimbria vandt...

Basketligaen

Gage Davis, der i sidste sæson spillede for Horsens IC, har fundet sig en ny arbejdsgiver i Italien. Amerikaneren har skrevet under med Pistoia,...

Basketligaen

Værløse Blue Hawks revancherede sig, da de torsdag aften fik besøg af BMS Herlev. Hawks vandt med 103-87.

Basketligaen

Team FOG Næstved havde indtil i dag to ledige pladser på deres holdkort, men den ene af de pladser er nu blevet besat. Næstved...

Basketligaen

Miki Novovic, der gennem to sæsoner var på kontrakt hos Team FOG Næstved, skifter til Horsens IC.